Županijska komora Slavonski Brod i INA d.d. organizirali Gospodarski forum

Slavonski Brod, 29. veljače – U organizaciji Ine i Županijske komore Slavonskog Broda danas je u Slavonskom Brodu održan Gospodarski forum. Sudionicima Foruma dobrodošlicu su, osim predsjednika Županijske komore g. Vlatka Blekića i predstavnika Ine, zaželjeli i župan Brodsko – posavske županije g. Danijel Marušić te zamjenik župana za gospodarstvo g. Davor Vlaović.

Cilj ovog susreta gospodarstvenika je predstavljanje mogućnosti jačanja suradnje između Ine i gospodarskih subjekata koji djeluju na području Brodsko – posavske županije te daljnje povezivanje sa sadašnjim i potencijalnim budućim dobavljačima. Na prezentaciji koju su u ime Ine održali g. Josip Divić, direktor Službe nabave za investicije, g. Darko Supanc, direktor Službe investicija Rafinerija i marketinga te g. Željko Bojanovsky, ekspert za investicije i ulaganja, gospodarstvenici su mogli dobiti uvid u način na koji funkcionira proces nabave u Ini, kao i pojedinosti o budućim Ininim razvojnim i investicijskim projektima.

Nakon održanog Foruma, g. Divić je naglasio kako su dobavljači s područja Slavonskog Broda dobili sve potrebne informacije o aktivnostima kompanije i procesima nabave te kako su pozvani na suradnju na budućim projektima. „Nakon Rijeke i Ivanić Grada, ovo je treći Gospodarski forum koji smo održali. Zadovoljstvo mi je što smo ovog puta imali priliku uspostaviti kontakt s dobavljačima upravo iz ove županije, a s ciljem da njihovim sudjelovanjem u našim natječajima i projektima potaknemo razvoj gospodarstva na lokalnoj razini.“ – zaključio je g. Divić.

„Forum smo organizirali s ciljem informiranja naših tvrtki sa investicijama koje planira realizirati INA. Struktura gospodarstva Brodsko-posavske županije je takva da se značajan broj tvrtki može uključiti o ove i ovakve investicije no važno je da se na vrijeme upoznaju sa planiranim investicijama kako bi  se pripremili i organizirali za sudjelovanje u postupcima nadmetanja.
Izražavamo zadovoljstvo što se INA prva odazvala našoj inicijativi za organizacijom ovakvih susreta i vjerujemo da će ovaj susret rezultirati unapređenjem suradnje naših tvrtki sa Inom.“, izjavio je g. Vlatko Blekić.

Priloženi dokument