Biraj sigurno, biraj plavo!

INA na tržište uvodi plave UNP boce

INA uskoro započinje s plasmanom plavih UNP boca na svojim maloprodajnim mjestima. U pilot-fazi, prve plave UNP boce za sada su dostupne na Ininim maloprodajnim mjestima u Dubravi, Vukovarskoj i Zagrebačkoj aveniji – jug.

Plave boce uvode se kako bi se svim našim potrošačima mogla jamčiti sigurnost, kvaliteta i količina proizvoda. U početnoj fazi projekta, bojat će se najrasprostranjenije klasične, čelične boce od 10 kg, dok će se u narednim godinama postupno obojati i sve ostale boce u ponudi. Plasman prvih plavih UNP boca, u naredne dvije godine, odvijat će se isključivo kroz Ininu maloprodajnu mrežu, prvo na području Grada Zagreba, a zatim i u ostatku Hrvatske.

Plave boce punit će se u ovlaštenim Ininim punionicama. S obzirom na to da na tržištu prevladava rasprostranjena narančasta boja UNP boca bez razlikovnih elemenata, do sada nije bilo moguće utvrditi koje su boce iz Ininog portfelja. Kupnjom nove Inine UNP boce ili zamjenom postojeće narančaste za plavu bocu s otisnutim INAplin logotipom potrošačima jamčimo da su iste redovito održavane i atestirane. Bojanje UNP boca u plavo neće utjecati na njihovu prodajnu cijenu.