DEMANT

DEMANT

Netačna je informacija da je INA-CRNA GORA izvukla dobitnika glavne nagrade, automobila KIA XCEED, u nagradnoj igri „INA goriva natoči i osvoji“ koja se odvijala na INA benzinskim stanicama od 4.9.2023. do 5.11.2023. godine. Srećni dobitnik glavne nagrade će biti izvučen u skladu sa Pravilima nagradne igre, 9.11.2023. godine.

Iz navedenog proizlazi da je netačna i informacija da je došlo do udesa dok se automobil navodno dostavljao srećnom dobitniku.

Tačno je da je u vrijeme dok je nagradno vozilo bilo izloženo na jednom od INA maloprodajnih mjesta u vrijeme trajanja nagradne igre došlo do saobraćajne nesreće na obližnjoj cesti uslijed čega je jedno od uključenih vozila udarilo i nagradno vozilo. Nastala je manja šteta u dijelu desnog fara dok su svi vitalni dijelovi vozila ostali neoštećeni. Nagradno vozilo dovedeno je u prvobitno stanje u ovlašćenom KIA servisu (što je vidljivo i iz fotografije) te će srećni dobitnik dobiti potpuno ispravno vozilo.

Napomenimo da je policijskim uviđajem utvrđeno da izloženo nagradno vozilo nije ni na koji način uticalo na uzroke saobraćajne nesreće koja se nažalost dogodila u njegovoj blizini, a što je najvažnije u samoj nesreći nije bilo povrijeđenih osoba.