INA PAY

Budite brži s INA PAY mobilnom aplikacijom!

INA PAY je inovativna mobilna aplikacija koja omogućava korisnicima INA kartice jednostavno i sigurno plaćanje goriva i ostalog asortimana iz ponude na Ininim maloprodajnim mjestima. Dostupna je za Android i iOS pametne mobilne uređaje.

Omogućena su dva modela plaćanja:

  • „Platite iz vozila“ –  za plaćanje goriva bez odlaska na blagajnu, putem skeniranja QR koda koji se nalazi na agregatu za točenje goriva
  • Platite na blagajni“ – za plaćanje goriva i/ili ostalih proizvoda iz ponude na blagajni unutar prodajnog prostora

Aplikacija korisniku pronalazi i najbliže Inino maloprodajno mjesto, daje pregled transakcija i računa te uvid u INA kartice koje su povezane sa aplikacijom.

INA PAY aplikacija razvijena je kao doprinos digitaliziranju procesa plaćanja na Ininim maloprodajnim mjestima, a predstavlja se korisnicima u vrijeme promjene potrošačkih navika i preporukama za beskontaktnim plaćanjem.

Upute za korištenje 

Poštovani korisnici INA kartice,

Za pokretanje usluge plaćanja putem INA PAY aplikacije potrebno je preuzeti aplikaciju na mobilni telefon nakon čega pristupite online usluzi INA kartice – besplatna online usluga. Praćenjem ponuđenih koraka izvršite digitalizaciju INA kartice. Po potrebi kontaktirajte Vama dodijeljenog administratora INA kartice.

Uživajte plaćajući brže i jednostavnije!

Preuzmite INA PAY aplikaciju

Podrška korisnicima:

E-mail: ina@ina.hr
INA BESPLATNI TELEFON: 0800 1112
Kontakt obrazac 

Često postavljana pitanja