Koronavirus - Informacije za kupce

MJERE ZAŠTITE NA ININIM MALOPRODAJNIM MJESTIMA

Izuzetno nam je bitno da naša maloprodajna mjesta budu dostupna kupcima, ali jednako je bitno kupcima omogućiti sigurnu okolinu za kupnju goriva i druge robe. Zahvaljujući preventivnim mjerama i trudu koji su uložili naši radnici, naša maloprodajna mjesta rade bez ikakvih zastoja i sigurna su u svakom pogledu.

Sigurnost naših radnika i kupaca za nas je, naravno, najveći prioritet pa će prije uvedene preventivne mjere ostati na snazi i dalje kako bi se spriječilo širenje virusa koliko god je to moguće:

 • Svi radnici su upoznati s načinima zaštite od koronavirusa, a na prodajnim mjestima su postavljeni informativni plakati kako bi se pojačala svijest kupaca o načinima zaštite.
 • Postavili smo pregradne stjenke na naplatnim mjestima kako bi umanjili socijalni kontakt.
 • Higijenski standardi i dalje su na visokoj razini:
  • Povećana je učestalost čišćenja radnih površina i prostorija na maloprodajnim mjestima, posebno toaleta.
  • Mlaznica za gorivo se češće čisti jer je dodiruje mnogo gostiju. Osiguravamo rukavice u slučaju da ih kupci žele koristiti.
  • U sklopu pojačanih preventivnih mjera naši radnici na maloprodajnim mjestima opskrbljeni su s dovoljnim količinama rukavica i maski te sredstvima za dezinfekciju ruku.
 • Prostorije se redovito provjetravaju.
 • Radnici koriste zaštitnu opremu prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te po potrebi.
 • Naši radnici su kupcima na usluzi za točenje goriva ako ih zatraže.

 

VAŽNE INFORMACIJE O MALOPRODAJNIM MJESTIMA

Trenutno su sva Inina maloprodajna mjesta otvorena i rade sukladno radnom vremenu pojedinog maloprodajnog mjesta te na njima možete kupiti gorivo i ostale proizvode iz ponude.

Pozivamo kupce da pri posjetu maloprodajnim mjestima Ine poštuju sve odluke i preporuke Stožera za civilnu zaštitu RH te svoju kupovinu obavljaju na siguran način uz držanje razmaka od minimalno 2 m i poštivanje maksimalnog dopuštenog broja kupaca koji istovremeno mogu boraviti u prodajnom prostoru.

Kupci Ininu ponudu od sada mogu potražiti i na aplikaciji Glovo – dostava odabranih proizvoda dostupna je u Zagrebu, Sesvetama, Velikoj Gorici, Dubrovniku, Karlovcu, Osijeku, Puli, Rijeci, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Šibeniku, Varaždinu i Zadru.

Sukladno odlukama Stožera civilne zaštite RH zabranjena je prodaja alkoholnih pića od 24:00 – 06:00 sati.

Više informacija o radnim vremenima potražite na našoj tražilici maloprodajnih mjesta.

 

UPUTE ZA KUPCE

Pozivamo naše kupce da se pridržavaju mjera prevencije na maloprodajnim mjestima:

 • Redovito perite ruke te izbjegavajte dodirivanje očiju, nosa i usta rukama.
 • Spriječite kapljične infekcije na način da prilikom kašljanja i/ili kihanja prekrijete nos i usta.
 • Održavajte sigurnu udaljenost u društvenom kontaktu između osoba na maloprodajnom mjestu od minimalno 2 m te poštujte pravila o maksimalnom broju kupaca u prodajnom prostoru.
 • Koristite rukavice prilikom rukovanja s punjačem na agregatu.

Maske su obavezne u zatvorenim prostorima na maloprodajnim mjestima kad nije moguće održavanje razmaka od 2 m, ali i u vanjskom prostoru maloprodajnog mjesta u slučaju kad se tamo nalazi veći broj ljudi i kad nije moguće održavati razmak od 1,5 m.

Sada kada svi ovisimo jedni o drugima, važno je udružiti snage i pomoći jedni drugima tako što ćemo svi biti na oprezu. INA pazi na svoje kupce, ali i vas molimo da pazite i na sebe i na naše radnike.

Inini radnici predano rade kako bi osigurali sigurnost opskrbe tržišta i zato iskreno cijenimo povjerenje koje nam dajete te se nadamo da ćemo vam pružiti najbolju uslugu u sigurnom okruženju.

Dobrodošli!