IN MUSIC INSTAGRAM NATJEČAJ

 width=

INA je ponosni sponzor 14. izdanja festivala INmusic koji će se održati na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 24. do 26. lipnja 2018. godine. Tim povodom pozivamo sudionike Festivala da sudjeluju u nagradnom natječaju na Ininom službenom Instagram profilu.

Sva tri festivalska dana, darivat ćemo dva sudionika Festivala po jednom INA karticom za gorivo u vrijednosti od 500 kuna!

Kako biste bili u konkurenciji da osvojite jednu od ukupno šest INA kartica, na Festivalu potražite INA hostese i fotografirajte se u INA Insta okviru te svoju fotografiju podijelite (javno) na svom Instagram profilu uz hashtag #INAnaINmusicu2019.

Natječaj traje od ponedjeljka 24. lipnja od 17 sati do srijede 26. lipnja 2019. do 23.59 sati, a dobitnike ćemo proglasiti 10. srpnja (utorak) na našem Instagram profilu. Detalje nagradnog natječaja pročitajte u pravilniku.

Brinemo i o zaštiti vaših osobnih podataka. Osobni podaci koje nam ustupate prilikom sudjelovanja u nagradnom natječaju koriste se isključivo u svrhu provođenja natječaja (utvrđivanje pobjednika, obavještavanje pobjednika, slanje dobitka i druge aktivnosti koje su neophodne kako bi pobjednik preuzeo osvojenu nagradu). Po završetku nagradne igre i nakon objave pobjednika podaci, podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih 30 dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu nakon čega se brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo kakve druge svrhe osim navedenog. O svojim pravima u vezi obrade osobnih podatka detaljnije informacije možete pronaći na web stranici.