INA kao zlatni sponzor uz WRC Croatia Rally 2023

INA je treću godinu zaredom uz utrku svjetskog prvenstva u reliju, ovaj put kao zlatni sponzor. WRC Croatia Rally 2023 održat će se od 20. do 23. travnja. Radi se o sportskom događaju godine u Hrvatskoj, a uključivanje Ine u ovu oktansku priču prirodan je nastavak dugogodišnje kompanijske potpore automobilizmu i sportu.

U 2022. godini WRC Croatia Rally okupio je više od 310 tisuća gledatelja koji su pratili brzinske ispite na našim cestama. To se snažno odrazilo na povećani broj noćenja turista na području županija koje su ugostile utrku, a ukupni ekonomski učinci za Hrvatsku procjenjuju se na više od 105 milijuna eura. Time se ovo događanje još jednom pokazalo kao jednim od najrespektabilnijih sportskih manifestacija u Hrvatskoj i regiji koje snažno doprinosi imidžu Hrvatske kao vrhunske turističke i sportske destinacije.

Atraktivni brzinski ispiti u sklopu WRC Croatia Rally 2023 vozit će se na trasi dugačkoj 1650 kilometara kroz pet hrvatskih županija – Varaždinskoj, Krapinsko-zagorskoj, Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Primorsko-goranskoj te gradu Zagrebu. I ove će godine servisno parkiralište, ceremonijalni start i ciljna rampa biti u Zagrebu kod upravne zgrade Ine u Novom Zagrebu, a veći dio brzinskih ispita odvijat će se u Karlovačkoj županiji. Gledatelji će imati priliku uživati u bogatoj gastro ponudi iz Fresh Corner kućica koje će biti postavljene na nekoliko atraktivnih lokacija poput servisnog parka iza Inine Upravne zgrade u Zagrebu i pokraj staze u Kumrovcu gdje se vozi završnica relija. Na putu do dionica utrke vrhunsko gorivo i najbolje osvježenje mogu pronaći na Ininim maloprodajnim mjestima.