INA MAZIVA proširila asortiman proizvoda za dezinfekciju

INA MAZIVA, članica INA Grupe, proširila su asortiman s dezinfekcijskim maramicama i dezinficijensom za ruke, nakon što su za vrijeme strogih epidemijskih mjera započeli proizvodnju dezinficijensa za površine INA Dezinol. Sva sredstva za dezinfekciju mogu se pronaći na Ininim maloprodajnim mjestima u sklopu linije INA Cosmetx.

INA Dezinol Plus Dezinfekcijska maramica namijenjena je za dezinfekciju kože ruku i zapešća. Prije korištenja poželjno je oprati ruke, a potom se maramica utrljava, naročito između prstiju, dok se koža potpuno ne osuši. Dezinficijens za ruke INA Dezinol Plus dolazi u obliku spreja te se primjenjuje u originalnom nerazrijeđenom obliku postupkom utrljavanja.

Zoran Škrobonja, direktor INA MAZIVA izjavio je: „Ponosan sam što sam na čelu tvrtke u kojoj su timski duh, kreativnost djelatnika te velika želja za postizanjem što boljih rezultata doveli do plasiranja na tržište kompletne linije proizvoda za dezinfekciju pod zajedničkim brendom INA Cosmetx. U ožujku smo u samo nekoliko dana razvili prvi proizvod iz linije INA Cosmetx – INA Dezinol, sredstvo za dezinfekciju površina. Ubrzo nakon toga razvili smo sredstvo za dezinfekciju ruku – INA Dezinol Plus, a nedavno su na tržište plasirane i dezinfekcijske vlažne maramice. Povratne informacije s tržišta su izvrsne i planiramo prodaju proširiti na hotelijersku branšu i zdravstvene ustanove gdje se pokazala velika potreba za navedenim proizvodima, a proizvodi su već plasirani na inozemna tržišta. Osim širenja prodaje na druge branše te na inozemna tržišta, počeli smo razvijati i sredstva za dezinfekciju na vodenoj osnovi.“

Kao društveno odgovorna kompanija, za vrijeme krize INA MAZIVA donirala su 720 litara INA Dezinola Stožeru za civilnu zaštitu Republike Hrvatske, a dodatno je dio proizvoda doniran i u četiri doma za starije i nemoćne u gradu Zagrebu.