INA novi partner INmusic festivala #13

 width=

Odgovornost prema zajednici i stalno unaprjeđenje poslovanja, iskustva kupaca i temeljni ciljevi Ine poklapaju se sa misijom INmusic festivala koji kao najdugovječniji hrvatski festival već trinaest godina gradi reputaciju domaćeg kulturnog proizvoda međunarodno prepoznate kvalitete i vidljivosti. Kao ključni regionalni protagonisti u svojim granama djelatnosti, INmusic festival i INA zajedničkim vrijednostima osigurat će realizaciju još jednog energičnog izdanja omiljenog hrvatskog festivala.

Novu suradnju najavila je Marina Burazer, direktorica Korporativnih komunikacija u Ini: „INA je dinamična i moderna kompanija čija su vrata uvijek otvorena novim generacijama kroz brojne programe za mlade kao što je aktualni Growww program za pripravnike. Otvoreni smo za suradnju i potrebe zajednice u kojoj djelujemo, a prilagodbom i unaprjeđenjem poslovanja težimo stvaranju veće vrijednosti. Upravo zato nam je drago što INA podržava ovo događanje koje povezuje mlade iz cijelog svijeta i obogaćuje našu glazbenu scenu. Pozivamo vas da se na putu do festivala svakako osvježite na Ininim maloprodajnim mjestima uz dokazano najbolju uslugu.“

Festival će se održati na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine, a nastupit će Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, Bombino, Frank Carter & The Rattlesnakes, Šumski, Reykjavíkurdætur, Tshegue, Super Besse i mnogi drugi.