INA podržala obnovu dječjeg igrališta u Šibeniku

 width=

Danas su ga obišli zamjenici gradonačelnika, gospoda Danijel Mileta i Paško Rakić u pratnji direktorice Ininih Korporativnih komunikacija, gospođe Marine Burazer.

„Meterize su jedna od većih gradskih četvrti sa značajnim brojem mladih obitelji s djecom te nas posebno veseli što ovdašnji mališani sada imaju adekvatan prostor za igru. Na igralištu su postavljene nove sprave za igru, dok su postojeće potpuno obnovljene“, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta uputivši zahvalu predstavnicima Ine na donaciji i sudjelovanju u projektu.

„Kao društveno odgovorna kompanija, INA u suradnji s lokalnim zajednicama već dugi niz godina bira kvalitetne projekte namijenjene djeci i mladima te sustavno radi na unaprjeđenju kvalitete njihovog života. Najveći dokaz da činimo pravu stvar su veselje i osmjesi djece koja uživaju u igri na novim ili obnovljenim igralištima diljem Hrvatske. A budući da je upravo igra preduvjet za kvalitetno odrastanje svakog djeteta, drago mi je da je INA baš na ovaj način mogla doprinijeti sretnom djetinjstvu mnogih malih Šibenčana“, kazala je Inina direktorica Korporativnih komunikacija Marina Burazer.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 250 tisuća kuna, a zadovoljstvo njegovom realizacijom izrazio je i predsjednik Gradske četvrti Meterize Toni Ban te je zahvalio Gradu i Ini na suradnji.