INA – prijatelj hrvatskog rukometa

Kao društveno odgovorna kompanija posvećeni smo pružanju podrške projektima koji pozitivno utječu na kvalitetu života zajednice u kojoj poslujemo. Sport spaja ljude, ali i pridonosi zdravlju pojedinca, stoga već dugi niz godina podržavamo brojne sportske događaje, projekte, reprezentacije, sportaše i klubove – kako one profesionalne, tako i amaterske kako bismo potaknuli što veći broj građana na bavljenje sportskim aktivnostima i zdrav život.

Uspješna suradnja Ine i Hrvatskog rukometnog saveza traje još od 2015. godine, a ove je godine dugogodišnje partnerstvo produženo na sljedeće tri godine. Najbolji hrvatski rukometaši tako kreću u pohod na novu svjetsku medalju, s Inom kao generalnim partnerom hrvatske muške rukometne reprezentacije. Osim što je dugogodišnji prijatelj hrvatskog sporta INA s Hrvatskim rukometnim savezom dijeli brojne vrijednosti, ponajprije izvrsnost u onome čime se bavimo. Upravo je to temelj dugogodišnje podrške hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji.

INA kao najveća hrvatska kompanija ima želju i čast podržati najuspješnije sportske kolektive, a zahvaljujući brojnim vrhunskim ostvarenjima hrvatska rukometna reprezentacija postala je sinonim uspjeha. Isto se može primijeniti na Inu koja se još jednom dokazala kao prvi izbor hrvatskog sporta, ali i naših kupaca. Nadamo se da će se ta suradnja nastaviti i ubuduće te da ćemo svi zajedno uživati, kako u sportskim uspjesima hrvatskog rukometa, tako i u poslovnim rezultatima Ine.

Sretno Kauboji!