INA te vodi na Fresh Island Festival! – Instagram natječaj

 width=

INA je drugu godinu zaredom ponosni sponzor Fresh Island Festivala, najvećeg europskog Hip-Hop festivala na plaži koji će se održati između 10. i 12. srpnja na otoku Pagu, a u sklopu kojeg se očekuje dolazak najvećih svjetskih mainstream glazbenika u Hrvatsku. Tim povodom nagrađujemo vas ulaznicama za festival koje možete osvojiti na Ininom službenom Instagram profilu.

Sve što trebate napraviti kako biste osvojili ulaznicu jest u komentaru ispod posta kojim se poziva na sudjelovanju u natječaju za festival Fresh Island navesti najdražu pjesmu nekog od izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem Fresh Islandu i napisati nam zašto ste odabrali upravo tu pjesmu. Budite maštoviti jer 4 najkreativnijih postova po našem odabiru osvajaju po dvije ulaznice za festival. Natječaj traje od ponedjeljka 18. lipnja od 12 sati do petka 29. lipnja 2018. do 23.59 sati, a dobitnike ćemo proglasiti 2. srpnja (ponedjeljak) na našem Instagram profilu. Detalje nagradnog natječaja pročitajte u pravilniku.

Brinemo i o zaštiti vaših osobnih podataka. Osobni podaci koje nam ustupate prilikom sudjelovanja u nagradnom natječaju koriste se isključivo u svrhu provođenja natječaja (utvrđivanje pobjednika, obavještavanje pobjednika, slanje dobitka i druge aktivnosti koje su neophodne kako bi pobjednik preuzeo osvojenu nagradu). Po završetku nagradne igre i nakon objave pobjednika podaci, podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih 30 dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu nakon čega se brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo kakve druge svrhe osim navedenog. O svojim pravima u vezi obrade osobnih podatka detaljnije informacije možete pronaći na web stranici.