INA Vukova Gorica – nezaobilazno odmorište na putu prema moru

Ako do sada nije postojala nezaobilazna oaza za osvježenje na cestovnom pravcu prema jadranskoj obali, ali i u povratku, od ovog mjeseca će to biti INA Vukova Gorica. Na ovom dobro poznatom maloprodajnom mjestu INA je početkom srpnja otvorila jedinstveni gastro kutak – prvi Fresh Corner restoran u Ininoj maloprodajnoj mreži koja broji ukupno 75 Fresh Cornera. Uz novouređeni Fresh Corner, Inin gastro brend, tu je u partnerstvu s Globalnom Hranom d.o.o., otvoren i McDonald’s.

Savršena kombinacija Fresh Cornera i McDonald’sa na Vukovoj Gorici zadovoljit će ukuse svih kupaca u pokretu, a ugodan ambijent garantira vrhunski odmor na putovanju. Istovremeno INA Vukova Gorica nudi mogućnost kupcima da se na jednom mjestu opskrbe kvalitetnim gorivima i drugim proizvodima ili koriste jedinstvene usluge Fresh Cornera na Vukovoj Gorici. Ponuda jela u Fresh Corner restoranu je kreirana u suradnji s vrhunskim stručnjacima u području gastronomije, a ovisi o sezonskim namirnicama koja su na raspolaganju. Posebna pažnja je na  raznovrsnim i tradicionalnim jelima i to za svako doba dana, a nezaobilazna su i topla jela poput dalmatinske pašticade s njokima, pečene teletine s krumpirom i povrćem, musake od patlidžana ili pak zapečenih štrukli sa sirom.

Kupce će veseliti činjenica da Vukova Gorica radi 0-24, a svakako treba spomenuti da su na lokaciji instalirane i ultra brze punionice za električna vozila te se nude i brojni drugi sadržaji i usluge.

Uz to, INA poklanja svim posjetiteljima Fresh Corner restorana kupon od 20 % popusta koji se nalazi u nastavku. Dobar tek!

 width=