Izvučen drugi dobitnik BMW-a u Ininoj nagradnoj igri

Inina nagradna igra „Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini!“ od listopada zaokuplja interes naših posjetitelja. Prvi BMW je već dobio svog vlasnika, a sada smo usrećili i dobitnika drugog BMW-a!

Dobitnik druge mjesečne nagrade, osobnog automobila BMW 218i Gran Coupe Advantage+ je Branko Cvitković iz Ćunskog s otoka Lošinja.

Čestitamo našim sretnim dobitnicima koji su ujedno i članovi INA Loyalty programa čime su si osigurali dvostruku šansu za dobitak!

Pozivamo vas da se i vi uključite u nagradnu igru i osigurate šansu za osvajanjem još jednog preostalog BMW 318d Advantage+ ili drugih vrijednih dnevnih i tjednih nagrada. Dva sretna dobitnika dnevno osvajaju INA karticu u vrijednosti od 500 kn, a tri sretna dobitnika jednom tjedno osvajaju INA karticu od 1000 kn (2 x 500 kn dnevno, 3 x 1000 kn tjedno).

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Posjetite bilo koje Inino maloprodajno mjesto do 24. prosinca i natočite Inina vrhunska goriva, kupite robu široke potrošnje ili svoj omiljen proizvod iz bogate gastro ponude Fresh Cornera u minimalnoj vrijednosti od 250 kn. Ne zaboravite da INA Loyalty članovi automatski ostvaruju dvostruku prijavu za osvajanje automobila!

Više informacija o prijavi za nagradnu igru i ostalim dobitnicima potražite na poveznici.