Izvučena je dobitnica BMW Gran Coupea i ostali dobitnici nagradne igre „Putuj sigurno s Inom i osvoji nagrade“

Inina SMS nagradna igra „Putuj sigurno s Inom i osvoji nagrade“ trajala je od 29. lipnja do 30. kolovoza, a priliku za sudjelovanje imali su svi kupci koji su na našim maloprodajnim mjestima natočili Inina vrhunska goriva, kupili robu široke potrošnje ili svoj omiljen proizvod iz bogate gastro ponude u iznosu od minimalno 250 kn te poslali SMS poruku s ključnom riječi „INA“, brojem računa i osobnim podacima na broj 60010.

Izvlačenje dobitnika ove nagradne igre održano je 3. rujna uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika te je podrazumijevalo slučajni odabir dobitnika putem atestirane računalne aplikacije u čijoj je podlozi baza svih ispravnih poslanih SMS poruka. Aplikaciju je pokrenuo Juraj Šebalj, naš najtrofejniji hrvatski rally vozač koji s Inom već godinama ostvaruje uspješnu suradnju. Uz glavnu nagradu BMW Gran Coupe, izvučeni su i dobitnici deset INA kartica u vrijednosti od čak 12.000 kuna. Od početka nagradne igre kupci su imali priliku osvojiti tjedne nagrade, a na taj način smo onim najsretnijima podijelili 120 INA kartica u ukupnoj vrijednosti od 240.000 kn.

Čestitamo dobitnicima i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri, a sve vas zajedno pozivamo da nastavite putovati sigurno s Inom i pratiti naše kanale jer uskoro za vas pripremamo puno novih iznenađenja!

INA, dokazano najbolja.

Dobitnici izvlačenja održanog 3.9.2020.:                              

BMW 220 d Gran Coupé

1             Petra Domislović, Zagreb

INA A kartica u vrijednosti 12.000,00 kn

1             Željko Klarica, Zagreb

2             Bojana Tovjanin, Beli Manastir

3             Bojan Popović, Varaždin

4             Daiana Vizintin, Buje

5             Avelin Fijačko, Zlatar

6             Ivica Ević, Voćin

7             Marijan Štanfel, Rijeka

8             Božica Kirin, Lekenik

9             Budimir Sekovski, Split

10           Robert Kranjčec, Jesenje

 width=