Kad INA Loyalty slavi – svi dobivaju!

Preuzmi kupon i iskoristi popust na gorivo i druge super pogodnosti u INA Fresh Corneru

INA Loyalty program je u vrlo kratkom roku postao iznimno popularan i okupio zajednicu koja sad broji više od 300.000 članova! Sada INA Loyalty program obilježava svoj 1. rođendan, povodom kojeg INA časti sve postojeće, ali i nove vjerne članove! Sve što moraš napraviti jest otvoriti aplikaciju, provjeriti uvjete programa i preuzeti kupon za popust na Class Plus gorivo od 20 lp/L i druge odlične pogodnosti u Fresh Corneru.

Popust na vrhunsko gorivo Class Plus

Popust od 20 lp/L na Class Plus gorivo možeš iskoristiti čak četiri puta tijekom rujna, pomoću kupona. Stoga ne propusti iskoristiti ovu odličnu priliku, jer vrhunska Class Plus goriva produžuju vijek trajanja motora i pružaju sigurniju i bezbrižniju vožnju zahvaljujući posebnoj formuli aditiva.

Happy hour i posebne akcije u Fresh Corneru

Osim bogate gastro ponude, u Ininim Fresh Cornerima možeš uživati i u raznim vrstama visokokvalitetnih pića i kave. Povodom INA Loyalty rođendana, od 13. do 27. rujna uživaj svako jutro od 6 do 10 sati u vrhunskoj i svježe pripremljenoj Fresh Corner kavi za samo 7 kuna ili se počasti zdravim doručkom u čaši za 7 kn. Ne propusti izabrati i dvije Milka Noissette čokolade po cijeni jedne, a usput uzmi Fantu, Bruschette Maretti i Orbit bombone u posebnoj 2+1 ponudi ili veliko pakiranje Cedevite od naranče po super cijeni!

Kako se možeš uključiti u INA Loyalty?

INA Loyalty je program vjernosti pomoću kojeg možeš sakupljati bodove prilikom posjete Ininim maloprodajnim mjestima i uživati u raznim pogodnostima i popustima! Sakupljajući bodove prelaziš u više statuse i ostvaruješ različite pogodnosti prelaskom iz Blue statusa u Silver, Gold ili VIP status. Osim popusta na gorivo tu su i uzbudljive nagrade i posebne promocije, kojima INA redovito nagrađuje vjernost svojih kupaca. Uz to, sve je vrlo moderno jer je cjelokupni program popraćen INA Loyalty mobilnom aplikacijom koja je na jednostavan i brz način suputnik kupcima u sakupljanju bodova i realizaciju pogodnosti. Ako još nisi član INA Loyalty programa to možeš postati brzo i jednostavno, preuzimanjem INA Loyalty aplikacije, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnom mjestu. INA Loyalty aplikacija je dostupna za Android i iOS pametne mobilne uređaje, a svaki korisnik aplikacije odmah dobiva 50 bodova na svoj INA Loyalty račun. Odmah nakon registracije u program dobivaš i dar dobrodošlice – kavu po izboru!

Korisnici INA Loyalty programa ostvaruju pogodnosti prihvaćanjem Općih uvjeta, koji su dostupni na www.inaloyalty.hr. Više informacija na 0800 11 12 ili ina@loyaltyteam.com.

Google Play

App Store

 

Preporuči prijatelju INA Loyalty i zajedno ostvarite pogodnosti

Zadovoljni korisnici svakodnevno uživaju u korištenju INA Loyalty aplikacije, a nedavno je uspješno predstavljena i opcija Preporuči prijatelju! Putem navedene opcije moguće je pozvati prijatelje na preuzimanje aplikacije putem svog osobnog kôda i na taj način oboje ostvarujete dodatne pogodnosti.

Postani i ti dio INA Loyalty zajednice i pridruži se slavlju!