Nagradite se opuštanjem ili avanturom u prirodi uz Inu!

 width=

INA je za svoje vjerne kupce pripremila novi Program vjernosti koji traje od 15. kolovoza do 15. studenog 2013., odnosno do isteka zaliha. Ukoliko natočite gorivo ili kupite bilo koji proizvod ili uslugu na Ininim maloprodajnim mjestima, za svakih potrošenih 60 kn (odnosno 250 kn ukoliko ste vozač kamiona ili autobusa) na blagajni dobivate jednu naljepnicu kojom ostvarujete 50%* popusta na Fiskarsov vrtni alat i Gerber Survival opremu za lakše snalaženje u prirodi.

Trgovačka marka „Fiskars“ sinonim je kvalitete i iznimnog dizajna već stoljećima. Osnovana 1694. godine Fiskars je jedna od najstarijih kompanija na svijetu. Svaki pojedini artikl Fiskars vrtnog alata i Gerberova Survival serije dizajniran je kako bi zadovoljio kriterije izvrsnosti i funkcionalnosti i stoga u trenu privlači pažnju kupaca.
Sakupite potreban broj naljepnica (od 5 do 25, ovisno o željenom proizvodu), nalijepite ih u pripadajuću knjižicu, koju također dobivate prilikom kupnje, te kupite neki od 16 Fiskars ili Gerber proizvoda. U ponudi su, među ostalim, lopatica za sadnju, vrtna pila, vrtne škare za rezidbu, rukavice, kompaktni multi alat te izviđački nož.
Naljepnice se mogu skupljati na svim Ininim maloprodajnim mjestima, a iskoristiti na odabranim maloprodajnim mjestima uključenim u program vjernosti.

* u usporedbi s redovnim maloprodajnim cijenama u maloprodajnoj mreži

Novi proizvod u programu vjernosti

 width=

Inspiriran Bear Gryllsom, čovjekom koji se popeo na Mount Everest i kao bivši pripadnik britanskih SAS snaga protagonist je televizijske serije o preživljavanju prikazivane širom svijeta, u ponudi Fiskars programa vjernosti odsad je dostupan i Bear Grylls ultimativni nož iz serije Gerber Bear Grylls Survival Gear. Ovaj polu-nazubljeni nož od visoko ugljičnog nehrđajućeg čelika sa „drop point“ oštricom nastao je kao spoj 70-godišnjeg iskustva u izradi noževa i opreme tvrtke Gerber sa Bear Gryllsovim ogromnim iskustvom u preživljavanju u surovim uvjetima na otvorenom, a idealan je za pridržavanje i rezanje kraja užeta, dok njegova ergonomska gumirana drška povećava udobnost i smanjuje klizanje. U futroli noža također se nalazi potpaljivač vatre, upute za spašavanje, dijamantno oštrilo i džepni priručnik koji sadrži Bear Gryllsove osnovne upute preživljavanja.

Bear Grylls zna što je sve potrebno da bi se preživjelo u najekstremnijim uvjetima. Svaki od proizvoda Survival serije iznimnom je preciznošću dizajniran od strane Gerbera i Beara kako bi ponudio multifunkcionalnu primjenu u bilo kojim uvjetima.

Sakupite 25 naljepnica i ovaj kvalitetni nož možete kupiti po atraktivnoj cijeni od 299,99 kn.