Nagradne subote na Ininim benzinskim postajama

 width=

U ljetnom razdoblju, već četvrtu godinu zaredom, subote na Ininim benzinskim postajama rezervirane su za promotivne aktivnosti Ine i VISE namijenjene domaćim i stranim turistima. U razdoblju od 25. lipnja do 23. rujna 2012., na odabranim Ininim postajama, od 8 do 16 sati, naše vjerne kupce dočekivat će VISA hostese koje će svakom kupcu koji račun plati VISA ili VISA Electron karticom, darovati poklon. Za svaku kupnju u vrijednosti između 400 i 600 kn kupac će dobiti sjenilo za auto, dok za račun iznad 600 kn kupac dobiva rashladnu torbu.

Postaje na kojima možete plaćati VISA karticama i osvojiti nagrade su: Novi Marof – zapad, Vukova Gorica, Galižana – zapad, Brinje – zapad, Zir – zapad, Prokljan – jug, Zadar – Jazine, Kozjak – jug, Makarska – Ratac i Dubrovnik – grad.

U istom razdoblju, od 25. lipnja do 23. rujna 2012., INA i VISA su i za kupce na marinskim postajama pripremile nagradnu igru. Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju kupci koji potroše minimalno 1000 kn za kupnju goriva i/ili robe široke potrošnje te navedenu kupnju plate VISA karticom (Visa/Visa Electron karticama). Glavna nagrada je 5000 kn na VISA potrošačkoj kartici.

Kupci se za nagradnu igru prijavljuju putem letka/kupona na kojemu je potrebno ispuniti sljedeće podatke: ime i prezime nositelja kartice, adresu, broj telefona, e-mail adresu, datum transakcije te broj autorizacije s računa plaćenog VISA karticom.

Benzinske postaje na koje vas pozivamo na sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri su: Milna – marina, Trogir – marina, Pula – obala, Dubronik – Komolac – marina i Vodice – marina.

Pravila nagradne igre