Nakon kapitalne rekonstrukcije otvorena Inina benzinska postaja Smokovik

 width=

Inina benzinska postaja Smokovik svečano je otvorena nakon završene kapitalne rekonstrukcije u sklopu projekta modernizacije Inine maloprodajne mreže.
U sklopu otvorenja, pripremljene su brojne pogodnosti za potrošače. Za svakih potrošenih 200 kuna potrošači su mogli osvojiti brojne nagrade, a bez obzira na iznos za utočeno gorivo okušati se i u vožnji utrke na Playstationu s automobilističkim asom Nikom Pulićem.

Svečanom otvaranju nazočili su predstavnici Splitsko – dalmatinske županije, grada Splita i grada Solina te predstavnici Ine na čelu s Darkom Markotićem, Ininim izvršnim direktorom za Trgovinu na malo.
Tom prilikom Darko Markotić je istaknuo: „Benzinska postaja Smokovik je još jedna u nizu Ininih postaja koje su u potpunosti rekonstruirane u sklopu Plavog koncepta odnosno projekta modernizacije i revitalizacije naše maloprodajne mreže. Projekt podrazumijeva visoku tehničku opremljenost benzinskih postaja te unapređenje usluge poput povećanja uslužnosti zaposlenika s ciljem unapređenja odnosa sa kupcima, proširenje gastro ponude, uvođenje bežičnog interneta, ali i novi osvježeni vizualni identitet te dodatnu ponudu u asortimanu s ciljem da Inina prodajna mjesta budu još ugodnija mjesta kupnje.“

Benzinska postaja Smokovik u ponudi ima četiri vrste goriva – Eurosuper BS 95 CLASS, Eurosuper BS 98, Eurodizel BS i Eurodizel BS CLASS , plin u bocama te maziva.
U maloprodajnom prostoru koji se proteže na 90 kvadrata dostupan je bogat asortiman roba široke potrošnje, kao i samoposlužni aparat za kavu.
Radno vrijeme postaje je non-stop.