Nastavljena modernizacija maloprodajne mreže

 width=

Nakon pokrenute modernizacije Inine maloprodajne mreže u 2011., projekt uspješno nastavljamo i dalje. U tom smislu, možemo najaviti modernizacije BP Kupari u Dubrovniku i BP Makarska Ratac.

Radovi na BP Kupari započet će 19. ožujka i trajat će 35 dana. Kako će u tom periodu BP Kupari biti zatvorena za kupce, naše vjerne potrošače pozivamo da se gorivima i robom široke potrošnje opskrbe na Ininim benzinskim postajama Čilipi, Dubrovnik-Grad i Dubrovnik-Komolac.
Benzinska postaja Makarska Ratac kreće u modernizaciju 26. ožujka te će na 35 dana za vrijeme trajanja radova također biti zatvorena. Pozivamo sve potrošače da koriste usluge BP Makarska Dugiš koja će u navedenom periodu raditi NON-STOP te BP Makarska Obala.

„Projekt modernizacije pokrenut je kako bi našim potrošačima ponudili visoko kvalitetna goriva i maziva te višu razinu usluga na našim postajama. Novim vizualnim identitetom i većom tehničkom opremljenošću ove će benzinske postaje biti prvi odabir ne samo domaćih, već i stranih kupaca koji će ove godine ljetovati na području Dubrovnika i Makarske“, rekao je Ivica Serdarević, Direktor Regije Split.

INA je u lipnju prošle godine pokrenula projekt pod nazivom „Plavi koncept“ kojim modernizira većinu svoje maloprodajne mreže. Rekonstruirano je i obnovljeno trideset benzinskih postaja, uvedena su Class goriva vrhunske kvalitete, a započeli smo i uvođenje dizel goriva s bio komponentom. Kako je maloprodajni segment ujedno i prvi kontakt s kupcem, dodatno je unaprijeđena i usluga naših zaposlenika na benzinskim postajama kako bi svim našim potrošačima još više bili od pomoći.