Natoči Class Plus gorivo i dobivaš dvije kave na dar!

Nedostaje li energije vama ili vašem automobilu? Svratite na Inu i nagradite svog limenog ljubimca visokokvalitetnim Class Plus gorivom s najmanje 25 litara i uzmite dvije kave na dar. Ponudu iskoristite pomoću svoje INA Loyalty aplikacije čak tri puta do 10. srpnja i uživajte u čistoj snazi vrhunskog goriva i neodoljivoj Fresh Corner kavi.

Registrirajte se u INA Loyalty program i otkrijte i ostale pogodnosti

INA Loyalty je program vjernosti pomoću kojeg možete sakupljati bodove prilikom posjete Ininim maloprodajnim mjestima i uživati u raznim pogodnostima i popustima na gorivo i ostali asortiman, ali i usluge. Učlanite se preuzimanjem INA Loyalty aplikacije iz trgovina Google Play ili App Store, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnom mjestu. Nakon registracije u program dobivate i dar dobrodošlice – 100 bodova na svom INA Loyalty računu, postajete član statusa Blue i možete odmah posjetiti Inin Fresh Corner i preuzeti i kavu po izboru – jaki espresso, pjenasti cappuccino ili kavu s mlijekom! Kroz aplikaciju možete i upravljati profilom, iskoristiti svoje nagrade za hranu i piće u Fresh Cornerima, pratiti napredak u statusima te brže pronaći najbliža Inina maloprodajna mjesta. INA Loyalty Kontakt centar na raspolaganju vam je na 0 – 24 na 0800 1112 ili na ina@loyaltyteam.com. Kroz program dobivate bodove za sve ono što već ionako radite, a INA vas zauzvrat nagrađuje.

Inina Class Plus goriva čuvaju motor vašeg automobila

U bogatoj ponudi na maloprodajnim mjestima INA ima i vrhunsko gorivo Class Plus koje daje čistu snagu vašem automobilu. Zahvaljujući poboljšanoj formuli aditiva, Class Plus goriva uklanjaju naslage i dijelove vašeg motora štite od korozije. Na taj način je osiguran optimalan rad te povećana snaga i vijek trajanja motora što znači da sigurno i bez poteškoća putujete na vašu željenu lokaciju. Više o karakteristikama Ininih Class Plus goriva pročitajte na ina.hr/classplus

Putujte bezbrižno s Inom i čistom snagom Class Plus goriva, preuzmite INA Loyalty aplikaciju i otkrijte sva iznenađenja koja vas čekaju!