Osvojite BMW Gran Coupe putem Inine SMS nagradne igre „Putuj sigurno s Inom i osvoji nagrade“

Posjetite bilo koje Inino maloprodajno mjesto od 29. lipnja do 30. kolovoza i natočite Inina vrhunska goriva, kupite robu široke potrošnje ili svoj omiljen proizvod iz bogate gastro ponude. Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri potrošite minimalno 250 kuna i na taj način si osigurajte šansu za osvajanjem novog BMW 220d Gran Coupe s plaćenom registracijom.

Pratite nas redovito za vrijeme trajanja nagradne igre jer to nije sve – možete osvojiti i jednu od 15 INA kartica u vrijednosti od 2000 kuna s kojima vas nagrađujemo svaki tjedan, ali i deset INA kartica u vrijednosti od čak 12.000 kuna.

Prijava je jednostavna! Sačuvajte račun i pošaljite SMS s ključnom riječi „INA“, brojem računa i osobnim podacima (ime i prezime, adresa: ulica, mjesto i poštanski broj) na 60010 (2,40 kn/ SMS).

U nagradnoj igri možete sudjelovati svakom novom kupnjom i to neograničeni broj puta. Sve neispravno popunjene ili nepotpune prijave automatski se isključuju iz završnog izvlačenja.

Izvlačenje za glavnu nagradu BMW 220d Gran Coupe će se održati 3. rujna 2020. godine. Izvlačenje tjednih nagrada održavat će se svakog ponedjeljka u 10.00 sati tijekom trajanja nagradne igre. Sve ispravne prijave, osim prijave koje su izvučene kao dobitne u tjednom izvlačenju, automatski sudjeluju u slijedećem tjednom izvlačenju.

Dobitnici tjednih i glavnih nagrada biti će objavljeni na internetskim stranicama www.ina.hr, najkasnije osam dana nakon izvlačenja.

Sve detalje o nagradnoj igri možete pročitati u pravilniku.

INA, dokazano najbolja.

Popis prvih 15 dobitnika INA Kartica:

 1. Nemanja Nikić, Negoslavci
 2. Ivo Svilarić, Slano
 3. Brailo Zeljko, Makarska
 4. Dražen Njegovec, Varaždin
 5. Krunoslav Kocijan, Zagreb
 6. Polina Buratović, Zagreb
 7. Domagoj Tirić, Vrbovec
 8. Pero Kelava, Zagreb
 9. Ivan Vujnović, Požega
 10. Klara Mandić, Sv. Filip i Jakov
 11. Kristian Petar Šiljković, Zagreb
 12. Baldo Mikulić, Zagreb
 13. Marko Filipović, Rijeka
 14. Meli Orak, Sarvaš
 15. Marijo Bakran, Gornja Stubica