Ovog ljeta otkrijte čari kuhanja uz Inu

 width=

Aktualni program vjernosti na Ininim benzinskim postajama koji je, u suradnji s tvrtkom BergHOFF, kompanija organizirala za svoje vjerne kupce sredinom lipnja, sada je obogaćen dodatnom ponudom proizvoda. Uz pribor za roštiljanje, prigodan upravo za omiljen način spravljanja jela tijekom ljetnih mjeseci, u ponudi se nalaze i kuhinjska pomagala s kojima priprema hrane postaje avantura i sve to po atraktivnim cijenama uz popust do čak 70%. Svaki amater za štednjakom, stoga, ima sada priliku postati profesionalac pripremajući palačinke u BergHOFF tavi, dok će kava skuhana u espresso aparatu donijeti dašak Italije u svaki dom pri tome osiguravajući dugo zadržavanje topline i okus vašeg omiljenog napitka.

Svaki potez nožem čini se dječjom igrom kada u ruke primite set od šest noževa jer vam isti omogućava da omiljene namirnice režete iznimnom lakoćom pri čemu je naglasak pri dizajniranju ovih proizvoda stavljen upravo na kvalitetu i ravnotežu.

24-dijelni set pribora od visokokvalitetnog pribora ono je što treba svakom kućanstvu. Bezvremenskim dizajnom INA vam daje mogućnost da spremni dočekate sve formalne i one manje formalne prilike.

Za kupnju novih proizvoda u ponudi, potrebno je sakupiti pet naljepnica, pri čemu kupci, kao i do sada, za potrošenih 50 kuna dobivaju jednu naljepnicu. Ostali proizvodi dostupni su uz 5, 10 ili 15 naljepnica po sniženim cijenama. Naljepnice se mogu sakupljati na svim Ininim maloprodajnim mjestima, a iskoristiti na odabranim maloprodajnim mjestima.

Letak za dodatne artikle