Počinje Zagreb Auto Show

 width=

Zagreb Auto Show, najposjećeniji je i najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma koji otvara svoja vrata od 10. do 15. travnja 2018. godine. Ove godine, sajam će ugostiti 463 izlagača iz 34 zemlje koji će zauzeti izložbene površine u 14 paviljona.

Kao generalni sponzor, INA je za posjetitelje i ove godine pripremila atraktivan program u sklopu svog izložbenog prostora u paviljonu 8. Tamo ćete pronaći posebnu Ininu retro priču i izložene automobile, od oldtimera do modernih rally vozila, te saznati sve što vas zanima o Ininim visokokvalitetnim gorivima, mazivima i novom Ininom ugostiteljskom konceptu Fresh Corner. U suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu – Fakultetom strojarstva i brodogradnje te u sklopu projekta Formula student, na štandu je izložena formula, a također, posjetitelji mogu testirati svoje vozačke vještine na Ininim simulatorima vožnje. Tijekom trajanja Auto showa Inin štand posjetit će i naši uspješni sportaši – košarkaši, vaterpolisti, rukometaši te atletičarka Sara Kolak. Atmosferu će dodatno zagrijati i članovi popularne hrvatske grupe Opća Opasnost.

„Ponosni smo što ćemo ponovno, kao najveća hrvatska naftna kompanija, generalnim sponzorstvom podržati ovaj međunarodno priznati automobilistički događaj od posebnog društvenog značaja. S obzirom na dinamičnost naftne i auto industrije i sve složenije globalno tržište, i INA će nastaviti pratiti trendove i razvoj novih tehnologija, s ciljem kontinuiranog unaprjeđenja svojih proizvoda i usluga. I ove godine pripremili smo brojne zanimljive aktivnosti u sklopu svog izložbenog prostora u paviljonu 8 za sve ljubitelje automobila kojih će sigurno biti rekordan broj.“, rekla je Marina Burazer, direktorica Korporativnih komunikacija u Ini.