Poznati gastronomski vodič Gault&Millau ekskluzivno na Ini

 width=

Prvi nezavisni međunarodni gastronomski vodič za Hrvatsku Gault&Millau Croatia 2018 u prodaji je od 6. travnja isključivo na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima. Domaće izdanje ovog prestižnog vodiča predstavlja 100 najboljih restorana i 100 najboljih vina u Hrvatskoj, a dostupno je svim korisnicima Ininih proizvoda i usluga koji žele krenuti na jedinstveno putovanje domaćom gastronomijom.

U posebnoj kategoriji Gault&Millau POP restorani bit će uključeni i bistroi, tapas barovi, wine barovi, slastičarnice i drugi lokali koji nisu ocjenjeni poznatim Gault&Millauovim kapicama, ali su popularni i iznimno posjećeni te su zaslužili svoje mjesto u vodiču.

Gault&Millau je od francuskog vodiča postao jedan od tri najutjecajnija svjetska brenda u gastronomiji, a posebno je cijenjen zbog svoje nezavisnosti. Recenzije pišu anonimni i nepristrani ocjenjivači visokog integriteta, a kuharske kape koje vodič dodjeljuje znak su izvrsnosti među restoranima. Upravo zbog svoje reputacije, Gault&Millau surađuje samo s odabranim partnerima koji se ističu po vrhunskoj kvaliteti proizvoda i usluga, a od ove se godine i INA nalazi na tom prestižnom popisu. Gault&Millau Croatia 2018 može se osigurati po cijeni od 90 kuna, a dolazi na hrvatskom i engleskom jeziku pa će se s najboljim domaćim gastro prijedlozima moći upoznati i turisti koji će na putu do željenog odredišta stati i odmoriti se na Ininim postajama.