Pravila i uvjeti natječaja „Potraga za blagom“ u sklopu Dana komunikacija u Rovinju u periodu od 11. do 13. travnja, 2024.

Pravila i uvjeti natječaja „Potraga za blagom“ u sklopu Dana komunikacija u Rovinju u periodu od 11. do 13. travnja, 2024.

Tema i svrha natječaja

Cijenimo vjernost INA Loyalty članova i želimo ih posebno nagraditi. Ovim natječajem promoviramo proizvode i usluge koje INA pruža.

Trajanje i dinamika natječaja

Aktivnosti vezane uz nagradni natječaj obuhvaćaju razdoblje od četvrtka 11.4.2024. u 14:00 sati do subote 13.4.2024. do 16:00 sati ili do isteka nagrada. Natječaj će biti organiziran prema trenutnim mogućnostima organizatora, INA–Industrija nafte, d. d. Pravo na nagradu ostvaruje prvih 60 sudionika koji prikupe sve ključne riječi.

Nagrada koju svaki od 60 sudionika može osvojiti je kupon za Hot – dog na Ininim maloprodajnim mjestima i INA kartica u iznosu od 60€.

Pravila i uvjeti natječaja

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju ostvaruje se tako da član INA Loyalty aplikacije dođe do Ininog izlagačkog prostora i preuzme upute za sudjelovanje u nagradnom natječaju koje se nalaze na letku. Na letku će biti opisane lokacije na kojima se nalaze QR kodovi. Skeniranjem QR kodova sudionici traže skrivene ključne riječi. Prilikom prikupljanja, odnosno skeniranja QR kodova, sudionik je dužan uslikati ekran svog uređaja kao dokaz. Prikupljanjem svih ključnih riječi sudionici otkrivaju skrivenu rečenicu. Nakon skeniranja zadnjeg QR koda, sudionik s dokazima dolazi do Ininog izlagačkog prostora i pokazuje dokaze da je prošao sve korake. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju aktivni i verificirani članovi INA Loyalty programa. Ako u bilo kojem trenutku organizator posumnja da sudionik zlorabi mehaniku natječaja ili se ponaša na neetičan način koji ovim pravilnikom nije predviđen, organizator zadržava pravo isključenja sudionika iz natječaja. Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika. U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe, osim zaposlenika INA Grupe.

Objava rezultata

Ako je sudionik prikupio sve ključne riječi i predočio dokaze te se nalazi među prvih 60 sudionika, ostvaruje pravo na nagradu.

Pravo na nagradu

Sudionici koji sudjeluju u natječaju, nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih za koje su se natjecali i osvojili ih u postupku sukladno ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku/cima. Nagrade nisu prenosive.

Suglasnost s pravilima natječaja i uvjetima korištenja

Sudionici natječaja suglasni su s ovim pravilima i uvjetima korištenja.

Zaštita osobnih podataka

Za potrebe sudjelovanja u Nagradnom natječaju organizator obrađuje poslane osobne podatke sudionika i to samo one podatke nužne za pristup ovom nagradnom natječaju, a to su isključivo ime i prezime dobitnika i adresa. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim propisima. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama te preuzimanje nagrade). Po završetku nagradnog natječaja i nakon objave pobjednika podaci sudionika se brišu, a podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih 30 dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu nakon čega se i oni brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo kakve druge svrhe osim navedenog. Administrator se obvezuje da navedene podatke o sudionicima Nagradnog natječaja neće ustupati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu Nagradnog natječaja ili je Administrator obvezan iste podatke dostaviti u skladu s važećim propisima. Više informacija o zaštiti osobnih podataka nalazi se na poveznici.