Pravila i uvjeti natjecanja u INA Loyalty nagradnom natječaju „Karting vožnja za VIP INA Loyalty članove“

Pravila i uvjeti natjecanja u INA Loyalty nagradnom natječaju „Karting vožnja za VIP INA Loyalty članove“

Tema i svrha natječaja

Cijenimo vjernost INA Loyalty članova i želimo posebno nagraditi najvjernije članove VIP statusa. Ovim natječajem promoviramo proizvode i usluge koje INA pruža, korporativne vijesti te sponzorstva i projekte koje podržava.

Trajanje i dinamika natječaja

Aktivnosti vezane uz nagradni natječaj obuhvaćaju razdoblje od ponedjeljka 18. 3. 2024. u 12:00 sati do četvrtka 21. 3. 2024. u 23:59. Natječaj će biti organiziran prema trenutnim mogućnostima organizatora, INA–Industrija nafte, d. d. Pravo na nagradu ostvaruje 10 najkreativnijih sudionika koji će dobiti poziv za sudjelovanje u natječaju i koji nam pošalju email poruku i napišu zašto baš oni trebaju osvojiti nagradu.

Nagrada koju svaki od 10 najkreativnijih sudionika može osvojiti je jedna karting vožnja u Karting Areni Zagreb, 25.3.2024. i druženje s Jurajem Šebaljem.

Popis dobitnika:

Ime i prezime
Ivan Romozi
Antonio Lizzul
Samir Podgoric
Manuela Rade Gvozdić
Tomislav Prpić
Mario Kovačić
Marko Bićanić
Darko Hertarić
Mladen Strahija
Katarina Mihaljev

Pravila i uvjeti natječaja

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju ostvaruje se tako da član pošalje mail na INA Kontakt centar (ina@loyaltyteam.com) i napiše zašto voli ili bi želio/la iskusiti karting vožnju?  Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju aktivni i verificirani članovi INA Loyalty programa u VIP statusu na dan zaključenja Nagradnog natječaja koji su dobili poziv za sudjelovanje u Natječaju. Ako u bilo kojem trenutku organizator posumnja da sudionik zlorabi mehaniku natječaja ili se ponaša na neetičan način koji ovim pravilnikom nije predviđen, organizator zadržava pravo isključenja sudionika iz natječaja, bez prethodnog obavještavanja. Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika. Prijavljivanje uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, u kojima se spominju javne ličnosti, ističu se vjerski simboli, simboli mržnje ili uvredljivi motiv neće se tolerirati te u navedenim slučajevima organizator zadržava pravo isključiti sudionika iz natječaja bez dodatnog direktnog obraćanja prema natjecatelju.

Objava rezultata

Rezultati natječaja i dobitnici će biti objavljeni 22. ožujka 2024. u ovom dokumentu, a dobitnici su dužni javiti se INA Loyalty Kontakt centru  s točnim podacima (ime, prezime, adresa, broj mobitela) u roku od 24 sata od proglašenja. Dobitnika na temelju kreativnosti odabire organizator.

Pravo na nagradu

Sudionici koji sudjeluju u natječaju, kao i dobitnik, nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih za koje su se natjecali i osvojili ih u postupku sukladno ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku/cima. Nagrade nisu prenosive. Ako se dobitnici ne jave organizatoru u roku od 24 sata od objave dobitnika, gube pravo na nagradu te organizator nagradu može dodijeliti drugim sudionicima koji udovoljavaju uvjetima natječaja.

Suglasnost s pravilima natječaja i uvjetima korištenja

Sudionici natječaja suglasni su s ovim pravilima i uvjetima korištenja.

Zaštita osobnih podataka

Za potrebe sudjelovanja u Nagradnom natječaju organizator obrađuje poslane osobne podatke sudionika i to samo one podatke nužne za pristup ovom nagradnom natječaju, a to su isključivo ime i prezime dobitnika i adresa. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim propisima. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama te preuzimanje nagrade). Po završetku nagradnog natječaja i nakon objave pobjednika podaci sudionika se brišu, a podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih 30 dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu nakon čega se i oni brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo kakve druge svrhe osim navedenog. Administrator se obvezuje da navedene podatke o sudionicima Nagradnog natječaja neće ustupati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu Nagradnog natječaja ili je Administrator obvezan iste podatke dostaviti u skladu s važećim propisima. Više informacija o zaštiti osobnih podataka nalazi se na poveznici.