Pravila i uvjeti natjecanja u INA nagradnom natječaju „Okini „najcool“ fotku u Ininom foto kutku!“

Pravila i uvjeti natjecanja u INA nagradnom natječaju „Okini „najcool“ fotku u Ininom foto kutku!“

Tema i svrha natječaja

Cijenimo trud fanova Ine na društvenim mrežama i zato želimo definirati pravila u kojima će se osjećati zaštićenima. U natječaju želimo promovirati proizvode i usluge koje INA pruža, korporativne vijesti te sponzorstva i projekte koje podržava.

Trajanje i dinamika natječaja

Aktivnosti vezane uz nagradni natječaj obuhvaćaju razdoblje od petka 19. 8. 2022. u 15:00 sati do nedjelje 28. 8. 2022. u 23:59 sati. Natječaj će biti organiziran prema trenutnim mogućnostima organizatora, INA–Industrija nafte, d. d. Nagradni natječaj odvija se putem profila @inahrvatska na društvenoj mreži Instagram (dalje u tekstu: Inin Instagram profil).

Pravila i uvjeti natječaja

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi punoljetni građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja Nagradnog natječaja koji posjeduju profil na Instagramu. Ako u bilo kojem trenutku organizator posumnja da sudionik zlorabi mehaniku natječaja ili se ponaša na neetičan način koji ovim pravilnikom nije predviđen, organizator zadržava pravo isključenja sudionika iz natječaja, bez prethodnog obavještavanja. Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika. Prijavljivanje uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, u kojima se spominju javne ličnosti, ističu se vjerski simboli, simboli mržnje ili uvredljivi motiv neće se tolerirati te u navedenim slučajevima organizator zadržava pravo isključiti sudionika iz natječaja bez dodatnog direktnog obraćanja.

Natječaj će se odvijati tako što će organizator objavama i oglasima na svojem Instagram profilu pozvati korisnike da uslikaju Inin oglas, stave svoju fotografiju iz Ininog foto kutka na Špancirfestu u okvir ovog oglasa i objave u svojoj priči. Njihov profil mora biti javan, a priča mora biti označena s @inahrvatska.

Pojedinačni sudionik se objavom svoje fotografije na Instagram profilu (s oznakom Ininog Instagram profila) i takvim sudjelovanjem u nagradnom natječaju obvezuje da je fotografija njegovo autorsko djelo te na organizatora prenosi sva materijalna autorska prava bez vremenskog i teritorijalnog ograničenja. Organizatoru natječaja dopušta uporabu fotografije u svrhu provedbe natječaja i promidžbene svrhe organizatora. U slučaju da je sudionik na fotografiji fotografirao druge osobe, sudjelovanjem u nagradnom natječaju obvezuje se da je prethodno dobio suglasnosti fotografiranih osoba, odnosno njihovih zakonskih zastupnika ako je riječ o maloljetnoj osobi, za slanje i uporabu fotografije u svrhu provedbe ovog nagradnog natječaja i u promidžbene svrhe organizatora.

Svaka osoba može sudjelovati u nagradnom natječaju više puta, dakle s više objava u Instagram priči, ali ima pravo samo na jednu nagradu. Kupnja proizvoda nije uvjet za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Nagrade

Cjelokupni nagradni fond sastoji se od INA i Fresh Corner kartica:

  1. mjesto – INA kartica od 400 kn
  2. mjesto – INA kartica od 400 kn
  3. mjesto – Fresh Corner kartica od 200 kn
  4. mjesto – Fresh Corner kartica od 200 kn

Objava rezultata

Rezultati natječaja i dobitnici će biti objavljeni 29. kolovoza 2022. tako što ćemo njihove fotografije ponovno repostati putem Instagram storyja na profilu @inahrvatska, a dobitnici nagrada primit će i obavijest putem privatne poruke. Dobitnici su dužni javiti se u inbox s točnim podacima (ime, prezime, adresa, broj mobitela) u roku od 24 sata od proglašenja. Dobitnika na temelju kreativnosti odabire organizator.

Pravo na nagradu

Sudionici koji sudjeluju u natječaju, kao i dobitnik, nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih za koje su se natjecali i osvojili ih u postupku sukladno ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku/cima. Nagrade nisu prenosive. Ako se dobitnici ne jave u roku od 24 sata gube pravo na nagradu te organizator nagradu može dodijeliti drugim sudionicima koji udovoljavaju uvjetima natječaja.

Suglasnost s pravilima natječaja i uvjetima korištenja

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju, odnosno objavljivanjem fotografije u sudionikovoj Instagram priči s oznakom Ininog Instagram profila @inahrvatska smatra se da pojedini sudionici u cijelosti prihvaćaju sve ovdje navedene opće uvjete i pravila natječaja. Svaki sudionik može se upoznati s njima prije sudjelovanja putem poveznice objavljene na Ininom Instagram profilu tijekom cijelog trajanja nagradnog natječaja ili službenoj Ininoj web stranici ovdje.

Zaštita osobnih podataka

Za potrebe sudjelovanja u Nagradnom natječaju organizator obrađuje poslane osobne podatke sudionika i to samo one podatke nužne za pristup ovom nagradnom natječaju, a to su isključivo ime i prezime dobitnika i adresa. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim propisima. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama te preuzimanje nagrade). Po završetku nagradnog natječaja i nakon objave pobjednika podaci sudionika se brišu, a podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih 30 dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu nakon čega se i oni brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo kakve druge svrhe osim navedenog. Administrator se obvezuje da navedene podatke o sudionicima Nagradnog natječaja neće ustupati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu Nagradnog natječaja ili je Administrator obvezan iste podatke dostaviti u skladu s važećim propisima. Više informacija o zaštiti osobnih podataka nalazi se na poveznici.

Dostupnost natječaja/aplikacije

Priređivač nije odgovoran za dostupnost servisa Instagram i/ili komponenata koje taj servis osigurava za normalno odvijanje natječaja, kao ni za dostupnost internet poslužitelja. Instagram nije ni na koji način povezan s ovim natječajem.