PREVENTIVNE MJERE ZAŠTITE OD KORONAVIRUSA NA ININIM MALOPRODAJNIM MJESTIMA

Epidemija koronavirusa Covid-19 prerasla je u pandemiju, prema informacijama koje je objavila Svjetska zdravstvena organizacija, a INA Grupa čini sve kako bi osigurala neometani kontinuitet poslovanja. Naše misli su s obiteljima širom svijeta pogođenima ovom epidemijom te se nadamo brzom oporavku onih koji pate od bolesti.

Preporučamo svim kupcima da preispitaju svoje planove putovanja. No, ako ipak kreću na putovanje, mogu biti sigurni da INA Grupa u suradnji sa svim relevantnim državnim institucijama pomno prati razvoj situacije i promptno poduzima odgovarajuće korake u cilju sprečavanja širenja koronavirusa (COVID-19). Potpuno smo posvećeni brizi o vama dok putujete, a u ovom trenutku naš fokus je na pravovremenoj pripremi i prevenciji kako bismo minimalizirali širenje virusa i osigurali najveću moguću sigurnost naših kupaca i radnika.

Radnici na Ininim maloprodajnim mjestima dobili su posebne upute koje za cilj imaju smanjenje rizika od infekcije koronavirusom te čine sve što je moguće kako bi se vi osjećali sigurno na našim lokacijama. Njihov naporan rad ključan je za osiguravanje neometanog kontinuiteta poslovanja, važnog za sigurnost opskrbe u našoj zemlji. Na maloprodajna mjesta Ine isporučene su zaštitne rukavice, maske, dezinfekcijska sredstava za ruke, kao i dezinfekcijska sredstava za pranje radnih površina.

Preventivne mjere zaštite primjenjuju se na svim lokacijama Ininih maloprodajnih mjesta:

 • Higijenski standardi dodatno su podignuti.
 • Prostorije se redovito provjetravaju.
 • Djelatnici koriste zaštitnu opremu prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te po potrebi.

UPUTE ZA KUPCE

Pozivamo naše kupce da se pridržavaju mjera prevencije na maloprodajnim mjestima:

 • Redovito perite ruke te izbjegavajte dodirivanje očiju, nosa i usta rukama.
 • Spriječite kapljične infekcije na način da prilikom kašljanja i/ili kihanja prekrijete nos i usta.
 • Održavajte sigurnu udaljenost u društvenom kontaktu između osoba na maloprodajnom mjestu od minimalno 1 m te poštujte pravila o maksimalnom broju kupaca u prostoru.
 • Koristite zaštitne rukavice prilikom rukovanja s punjačem na agregatu.
 • Ako ste vozač međunarodnog prekograničnog prijevoza savjetujemo da koristite zaštitnu masku prilikom ulaska na maloprodajno mjesto.

ZAŠTITA TIJEKOM PUTOVANJA

 • Ne putujte ako se osjećate bolesno!
 • Uvijek operite ruke ako ste stali odmoriti se na maloprodajnom mjestu!
 • Uvijek koristite papirnate ručnike!
 • Uvijek nosite dezinfekcijski gel ili maramice sa sobom!
 • Operite ruke sa sapunom ako ste bili u kontaktu s površinama koje koristi puno ljudi (kvake, umivaonici, stolovi)!

VAŽNE INFORMACIJE O MALOPRODAJNIM MJESTIMA

 RADNO VRIJEME i USLUGE

Trenutno su sva Inina maloprodajna mjesta otvorena, no neka od njih su možda su promijenila radno vrijeme ili prilagodila raspon usluga. U Istri i nekim dijelovima Zadarske te Primorsko goranske županije, prema odluci lokalnih zajednica Fresh Corneri ne rade.  Više informacija potražite na našoj tražilici maloprodajnih mjesta.*

 Slijedite upute na maloprodajnim mjestima, budite pažljivi i ponašajte se odgovorno –  zajedno možemo minimalizirati širenje koronavirusa! INA Grupa pomno prati najnovija događanja vezana uz koronavirus te će vas eventualnim promjenama radnih procesa pravovremeno obavijestiti.

 Iskreno cijenimo povjerenje koje dajete našim radnicima i našoj kompaniji te se nadamo da ćemo vam pružiti najbolju uslugu u sigurnom okruženju u ovoj teškoj situaciji te vas pozdraviti kao našeg vjernog kupca u budućnosti.

 *Zbog učestalih promjena uslijed razvoja događaja te uvođenja novih preventivnih mjera moguća su odstupanja od informacija koje su navedene u aplikaciji.