Pripremi se: INA LOYALTY – novi Inin program vjernosti samo što nije krenuo!

Za vjerne kupce INA redovito provodi programe vjernosti, a za ovu jesen kompanija je pripremila novu poslasticu za kupce.  Novi i jedinstveni program vjernosti za kupce – INA Loyalty samo što nije krenuo. Riječ je o potpuno novom digitalnom konceptu putem kojeg INA nagrađuje gotovo svaku vašu kupnju na maloprodajnim mjestima. Kroz novi program sakupljat će se bodovi i ostvariti popusti na goriva i druge proizvode i usluge. INA Loyalty program vjernosti bit će jedinstven i po tomu što će biti u mogućnosti kreirati personalizirane pogodnosti i nagrade za svakog kupca sukladno stvarnim kupovnim navikama i potrebama. Tako kupac aktivno sudjeluje u kreiranju svojeg iskustva u INA Loyalty programu.

Nova digitalna platforma razvijana je u izazovno vrijeme pandemije koronavirusa i kao takva bit će izvrstan odgovor Ine na sve zahtjevnije potrebe tržišta, odnosno kupaca koji su promijenili svoje navike.

Vjernost kupaca je ono što pokreće Inu, a kompanija im na tome zahvaljuje novim programom putem kojega će ih nagrađivati tijekom cijele godine.

Pratite Inine kanale i društvene mreže jer uzbudljivo putovanje s INA Loyaltyjem kreće uskoro!

#INALoyalty #INAdokazanonajbolja