Privremeno zatvaranje BP Šibenik-Ražine-zapad zbog modernizacije

 width=

U sklopu modernizacije BP Šibenik-Ražine-zapad najavljujemo privremeno zatvaranje postaje za kupce na period od 8 dana, od 12. 04. – 20.04. 2012.

Radovi na benzinskoj postaji Šibenik-Ražine-zapad započeli su sredinom ožujka, ali je postaja do danas regularno radila. Zbog predstojećih, zahtjevnijih radova modernizacije naše vjerne potrošače pozivamo da se gorivima i robom široke potrošnje u navedenom periodu opskrbe na BP Šibenik-grad, Šibenik-obala, Šibenik-Njivice i Šibenik-Ražine-istok. Postaja Šibenik-Ražine-zapad bit će ponovno otvorena u petak, 20. travnja.

INA je u lipnju prošle godine pokrenula projekt pod nazivom „Plavi koncept“ kojim modernizira većinu svoje maloprodajne mreže. Rekonstruirano je i obnovljeno trideset benzinskih postaja, uvedena su Class goriva vrhunske kvalitete te dizel gorivo s bio komponentom.

Ove godine u planu je intenzivirana modernizacija benzinskih postaja na većem broju lokacija. Do početka turističke sezone fokusirat ćemo se na benzinske postaje diljem obale kako bi spremno odgovorili na pojačanu potražnju za našim proizvodima i uslugama tijekom ljetnih mjeseci.