Privremeno zatvaranje postaja radi modernizacije

 width=

U sklopu modernizacije naših benzinskih postaja najavljujemo privremeno zatvaranje četiriju sljedećih postaja zbog zahtjevnijih radova.
Benzinske postaje Zadar-Voštarnica i Solin-Meterize za kupce će biti zatvorene od 17. travnja, i to na periode od 3 dana (Voštarnica) i 14 dana (Meterize).

Počevši s 18. travnjem, na tri dana će za kupce biti zatvorena benzinska postaja Vodice koja će s radom krenuti u subotu, 21. travnja.

Benzinska postaja Zadar-Jazine za kupce se zatvara 20. travnja, a s radom ponovno kreće tri dana kasnije, 23. travnja.

Naše vjerne potrošače pozivamo da se gorivima i robom široke potrošnje u navedenim periodima opskrbe na drugim Ininim benzinskim postajama na područjima gradova Zadar, Vodice i Solin.

INA je u lipnju prošle godine pokrenula projekt pod nazivom „Plavi koncept“ kojim modernizira većinu svoje maloprodajne mreže. Rekonstruirano je i obnovljeno trideset benzinskih postaja, uvedena su Class goriva vrhunske kvalitete te dizel gorivo s bio komponentom.

Ove godine u planu je intenzivirana modernizacija benzinskih postaja na većem broju lokacija. Do početka turističke sezone fokusirat ćemo se na benzinske postaje diljem obale kako bi spremno odgovorili na pojačanu potražnju za našim proizvodima i uslugama tijekom ljetnih mjeseci.