Program vjernosti

 width=

INA uvijek zna što vam treba. Za vas smo pripremili Program vjernosti u sklopu kojega po izuzetno povoljnim cijenama možete nabaviti vrhunske kućanske uređaje Gorenje.

Za svakih potrošenih 50 kn dobivate jednu naljepnicu pri kupovini goriva te ostalih proizvoda i usluga na Ininim maloprodajnim mjestima. Kada sakupite dovoljan broj naljepnica, nalijepite ih u knjižicu i ostvarite super popuste do 50%* za kupovinu Gorenje malih kućanskih aparata Black & White kolekcije dostupne samo na Ini i retro hladnjaka u čak tri boje.

Naljepnice se mogu sakupljati od 15. listopada 2018. do 15. siječnja 2019., odnosno do isteka zaliha na svim Ininim maloprodajnim mjestima, a iskoristiti na odabranim maloprodajnim mjestima uključenima u program vjernosti. Iskoristite i pogodnost obročnog plaćanja American Express i Diners Club International karticama do 6 rata bez kamata.

*U usporedbi s redovnim maloprodajnim cijenama u maloprodajnoj mreži.

Poštovani kupci,
u knjižici Ininog Programa vjernosti, u sklopu kojega po povoljnim cijenama možete nabaviti vrhunske kućanske uređaje Gorenje, nenamjerno su se potkrale tiskarske pogreške: blender B500LBW ima plastični vrč, a ne stakleni te sjeckalica S500LBW ima plastičnu posudu a ne staklenu. Plastična posuda je izrađena od BPA free materijala te je jednostavna i praktična za uporabu, održavanje i pranje u perilicama posuđa.

Željeli bismo vam se ispričati zbog ovih nenamjernih pogrešaka i obavijestiti vas kako, usprkos tome, knjižice i dalje možete koristiti.
Vaša INA