PRVOKLASNA GORIVA TOČITE I NAGRADE OSVOJITE!

 width=

Sudjelujte u Ininoj nagradnoj igri i budite jedan od sretnih dobitnika vrijednih nagrada:

  • 5x Skuter Peugeot Speedfight 3,
  • 20x Trek 3700 bicikl,
  • 25 INA kartica u vrijednosti od po 1.000,00 kn.

Nije šala – igra počinje 1. travnja i završava 15. svibnja 2013. te Vas u tom periodu pozivamo da na bilo kojoj Ininoj benzinskoj postaji ostvarite kupovinu goriva ili robe široke potrošnje u iznosu od 200,00 kn ili više!

Sudjelovanje u nagradnoj igri, po primitku računa, ostvarujete putem SMS poruke ili web aplikacije. U SMS poruku je potrebno upisati INA, broj računa, ime i prezime, adresu i poslati na broj 60036 (cijena SMS poruke 2,40 kn, PDV uključen). Po primitku poruke primit ćete obavijest sadržaja: „Hvala na sudjelovanju i ne zaboravite sačuvati račun“, a INA, d.d. zadržava pravo tražiti na uvid račun kao dokaz kupnje.

Svaki sudionik može poslati neograničeni broj poruka sa različitim brojevima računa, a jedinstveni broj računa može samo jednom ući u obzir za osvajanje nagrada. Jedan sudionik nagradne igre može osvojiti samo jednu nagradu, a ukoliko bude izvučen i drugi puta, gubi pravo na nagradu. Sve neispravno popunjene ili nepotpune prijave automatski se isključuju iz završnog izvlačenja.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na Ininoj web stranici (www.ina.hr) u roku od 8 dana od dana izvlačenja, a dobitnici nagrada bit će telefonski obaviješteni o osvojenoj nagradi.

Sretno i vidimo se na Ini!

Pravilnik nagradne igre