Savršena doza energije uz nove proizvode na Ininim maloprodajnim mjestima!

Preuzimanjem INA Loyalty aplikacije opet dobivate fantastične ponude, a ovoga puta se radi i o proizvodima vlastite robne marke – čipsa i energetskog pića po cijeni od samo 5,49 i 4,99 kuna!

INA je na svojim maloprodajnim mjestima u Hrvatskoj dodatno proširila ponudu i uvela nove proizvode – čips Crunch&Go kao savršenu grickalicu za kupce u pokretu i energetski napitak Jim za novu dozu energije na svakoj etapi putovanja.

Energetski napitak Jim sadrži jednako energije kao i šalica espressa te 5 različitih vitamina B – B2, B3, B5, B6 i B12. Ne sadrži konzervans, a kupci mogu birati između voćnog okusa tutti frutti i verzije bez šećera koja ne sadrži aspartam*. Ambalaža pića izrađena je od materijala koji se mogu u potpunosti reciklirati. Crunch&Go čips napravljen je od kvalitetnog krumpira koji se najnovijom tehnologijom oblikuje u savršeno hrskavu i valovitu poslasticu u čak četiri različita okusa – slani, light, paprika, luk i kiselo vrhnje. Slani i light čips od krumpira čini još posebnijim sol iz poznatog rumunjskog rudnika soli Parajd u obliku kristala koji su stari više od 20 milijuna godina te sadrže čak 84 različita minerala.

UZ INA LOYALTY OSTVARI SUPER UŠTEDE NA PROIZVODE

Ako želiš ostvariti odlične popuste na ove nove proizvode, ali i ostali asortiman na Ininim maloprodajnim mjestima, učlani se u INA Loyalty! Radi se o programu vjernosti pomoću kojeg možeš sakupljati bodove prilikom posjete Ini i uživati u raznim pogodnostima i popustima na gorivo i ostali asortiman, ali i usluge. Učlani se preuzimanjem INA Loyalty aplikacije iz trgovina Google Play ili App Store, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnom mjestu. Nakon registracije u program dobivaš i dar dobrodošlice – 100 bodova na svom INA Loyalty računu, postaješ član statusa Blue i možeš odmah posjetiti Inin Fresh Corner i preuzeti i kavu po izboru!

Ako još nisi probao naše nove proizvode, požurite na Inina maloprodajna mjesta i saznajte zašto svi pričaju o njima!

*Aspartam je umjetni, nesaharidni zaslađivač koji se koristi kao zamjena šećeru u hrani i piću.