Spektakl u Areni: dvostruki susret s Njemačkom

 width=

U predvečerje europskog prvenstva, koje će sljedeće godine zajednički organizirati Austrija, Norveška i Švedska, i nastavka kvalifikacija ženskih ekipa, mnoge reprezentacije koriste priliku da provjere svoju spremnost uoči natjecanja.
Tako su Hrvatski rukometni savez i Njemačka rukometna federacija u EHF tjednu dogovorili dvostruki susret ženskih i muških reprezentacija u Zagrebu i Hannoveru.

Za sve izbornike to je idealna prilika da provjere u kakvoj su im formi igrači, ali i da detaljno razrade program priprema muških reprezentacija za Europsko prvenstvo 2020. godine, a ženskih da analiziraju što je napravljeno u prva dva kola kvalifikacija za EURO koji će se održati potkraj 2020. u Danskoj i Norveškoj.

Njemačke reprezentacije među najboljima su u svijetu i predstavljaju veliki izazov za svaku reprezentaciju. Naši su dečki imali s njima veliki okršaj na Svjetskom prvenstvu u siječnju u Kölnu kada su poraženi s 22:21 i tako ostali bez borbe za medalju, a rukometašice su ljetos igrale u play off-uza Svjetsko prvenstvo i nakon remija u Koprivnici , u uzvratnom susretu su poražene s 25:21.

U zagrebačkoj Areni igra se u srijedu 23.listopada u 17:00 susret ženskih reprezentacija, a u 19:30 nastupaju muške selekcije.

Dan kasnije leti se zajedničkim charterom u Hannover, gdje se igra 26. listopada. Susret muških reprezentacija je u 14:30, a ženskih u 17:30 sati.

INA je kao generalni partner hrvatske rukometne reprezentacije i dugogodišnji prijatelj rukometa, vjernim navijačima ponudila mogućnost da ulaznice za spektakl u Areni kupe na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima:

Zagreb
Dugave-istok
Dubrava
Langov trg
Miramarska
Stupnik-zapad
Zapruđe

Varaždin
Krležina

Cijena ulaznice je 70 i 100 kuna.

Obje reprezentacije u jednom danu i na jednom mjestu nismo imali dugo i zato se nadamo da će prijatelji rukometa prepoznati spektakl u Areni i doći podržati naše reprezentacije.