Tiskov Paketomat i na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima

 width=

Paketomat, nova inovativna logistička usluga Tiska, odnedavno je dostupna i na pet odabranih Ininih maloprodajnih mjesta diljem Hrvatske. Paketomat služi kao mjesto dostave kod kupnje putem interneta, no i kao klasično mjesto s kojeg se šalju i zaprimaju paketi, a ovaj suvremeni način dostave i preuzimanja paketa dostupan je sedam dana u tjednu, od 0-24 sata.

Slanje i preuzimanje paketa moguće je u svega sedam sekundi, u nekoliko jednostavnih koraka: korisnik dobije SMS poruku ili e-mail s jedinstvenim PIN i QR kodom za otvaranje pretinca te u bilo koje vrijeme preuzima pošiljku skenirajući QR kod ili unoseći PIN kod na ekranu Paketomata. Slanje pošiljke putem Paketomata također je vrlo jednostavno, online rezervacijom i uplatom na stranici www.paketomat.hr, nakon čega putem SMS i/ili e-mail obavijesti stiže potreban kod za otvaranje pripadajućeg sandučića na Paketomatu.
Inovativnost usluge potvrđuje interakcija s korisnikom putem videa, glasa i personaliziranih multichannel poruka, a promotivna cijena slanja paketa s Paketomata do 1. lipnja 2016. iznosi samo 15,00 kuna za sve veličine paketa.

Paketomate možete pronaći na sljedećim Ininim maloprodajnim mjestima:

Naziv lokacije Adresa Grad
Kutina-Posavskoga Kneza Ljudevita Posavskog 41 Kutina
Rijeka-Školjić Školjić 1/B Rijeka
Split-Pojišan Pojišanska 27 Split
Varaždin-Krležina Ulica Miroslava Krleže 8 Varaždin
Zagreb-Resnik Slavonska avenija 54 Zagreb