Uključite se u SMS nagradnu igru „Natoči i osvoji“ i osvojite BMW!

 width=

U razdoblju od 24. rujna do 9. prosinca 2018. posjetite bilo koje Inino maloprodajno mjesto, natočite gorivo i/ili obavite kupnju u trgovini. Ako vaš račun iznosi 250,00 kuna ili više spremni ste za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Sve što trebate napraviti jest poslati SMS poruku s ključnom riječi INA, brojem računa, svojim imenom, prezimenom i adresom (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60010 te sačuvati račun.

Glavna nagrada je automobil BMW 520d s M sportskim paketom opreme, a možete osvojiti i jednu od 15 INA kartica u vrijednosti od dvije tisuća kuna.

U nagradnoj igri možete sudjelovati svakom novom kupnjom i to neograničeni broj puta, dok jedan broj računa samo jednom ulazi u obzir za osvajanje nagrada te jedan sudionik može osvojiti samo jednu nagradu. Sve neispravno popunjene ili nepotpune prijave automatski se isključuju iz završnog izvlačenja.

Izvlačenje će se održati 11. prosinca 2018. godine. Dobitnici će biti obaviješteni telefonski te će njihova imena biti objavljena na web stranicama Ine u roku od osam dana od dana izvlačenja.

Sve detalje o nagradnoj igri možete pročitati u pravilniku.

Popis dobitnika:

Dobitnik glavne nagrade – BMW 5
Luka Marinović, Bilje

Dobitnici INA kartice u vrijednosti od 2.000 kuna
Danijela Lončar, Zagreb
Lucija Klarin, Jezera
Mladen Grgurić, Brod Moravice
Mario Bedeković, Ivanić-Grad
Iva Klarić, Sesvete
Miroslav Kamba, Valpovo
Ivan Veselić, Velika Gorica
Karol Sakalj, Radovan
Tomislav Briški, Zagreb
Lorena Bendić, Podstrana
Lorenzo Prgin, Šibenik
Anton Radan, Ladimirevci
Vesna Jurman, Medulin
Vinko Stojanović, Zagreb
Mladen Ivančić, Zagreb