Ulaznice za Fresh Island Festival pronađite na Ini!

 width=

INA će drugu godinu zaredom podržati Fresh Island Festival, najveći europski Hip-Hop festival na plaži, u sklopu kojeg se očekuje dolazak najvećih svjetskih mainstream glazbenika u Hrvatsku. Ove godine će se festival održati između 10. i 12. srpnja na otoku Pagu, u Novalji na plaži Zrće, uz predprogram koji započinje već od 8. srpnja u klubovima Cocomo, Kalypso i Rocks te Closing After Festival 13. srpnja, što uključuje ukupno tjedan dana nezaboravnog festivalskog doživljaja u kojem će uživati više od 10.000 mladih iz 40 zemalja.

Za sve ljubitelje urbane glazbe INA je osigurala ulaznice za Fresh Island Festival čija je cijena za 160 kn povoljnija od redovne cijene, a možete ih pronaći na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima.

Uz američkog repera Lil Pumpa, britanske senzacije J Hus te DJ uzora Tim Westwooda i Statik Selekte, na Fresh Island Festival stiže i velika zvijezda Wiz Khalifa, kanadska r’n’b senzacija PartyNextDoor, Hip-Hop avangarda Vince Staples te Ty Dolla $ign u sklopu zasebnog koncertnog događaja Zero Day s kojim se tradicionalno otvara Festival.