Uručena glavna nagrada „Toči i osvoji“ nagradne igre

 width=

Danijela Ivatović iz Gradića kraj Velike Gorice sretna je dobitnica glavne nagrade Inine nagradne igre „Toči i osvoji“. Automobil Audi A5 uručen joj je danas na Ininoj benzinskoj postaji Velika Gorica.

„Nikada nisam osvojila ovako vrijednu nagradu, osjećam se odlično, ovo je super!“, izjavila je sretna dobitnica koja će svog novog limenog ljubimca odmah provozati po Velikoj Gorici i Zagrebu. Danijela je svoje sretno točenje Class goriva ostvarila na Ininoj BP Velika Mlaka-jug, a osim automobila dobila je i Ininu karticu u vrijednosti od 600kn te pun spremnik u svom novom Audiju kako bi što prije mogla ostvariti svoj plan i izvesti automobil u prvu vožnju.

Ključeve crvenog Audi A5 dobitnici je uručio Davor Peruško, Direktor sektora maloprodaje i marketinga koji je rekao kako je Ina ovom nagradnom igrom htjela nagraditi svoje vjerne potrošače za njihovu vjernost i povjerenje. „Odaziv je bio iznimno velik te se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali. Kako su Inine benzinske postaje mjesta zanimljivih i atraktivnih promocija, nesumnjivo je kako ćemo i u budućnosti organizirati slične nagradne igre,“ rekao je Davor Peruško.

Osim glavne nagrade, automobila, kupci Class goriva i robe široke potrošnje na Ininim benzinskim postajama nagrađeni su i s 98 INA kartica u vrijednosti od 1.000,00 kuna.