Za vrijeme koronavirusa INA MAZIVA razvila novi proizvod

Zagreb, 24. ožujka 2020. – Lijepa poslovna priča odvijala se posljednjih dana u Ini. Naime, zaposlenici INA MAZIVA, članice INA Grupe, u samo nekoliko dana su proizveli deficitarni proizvod na tržištu. Dezinficijens za površine INA Dezinol u potpunosti su razvili stručnjaci iz INA MAZIVA, a proizvod je odobren i od strane Ministarstva zdravstva. S obzirom na trenutnu situaciju s koronavirusom, kompanija će dio proizvoda, ukupno 720 litara dezinficijensa, donirati Stožeru civilne zaštite Republike Hrvatske.

Iako je INA Dezino primarno razvijen za interne potrebe kompanije, za dezinfekciju površina na maloprodajnim mjestima te unutrašnjost kabina autocisterni, krajem ovog tjedna će se naći i u prodaji na  Ininim maloprodajnim mjestima, u pakiranju od 0,6 litre.

„Izuzetno sam sretan i ponosan na kolege koji su svojim trudom i zalaganjem u rekordnom roku pripremili proizvod koji će, u ovoj kriznoj situaciji, biti od velike pomoći kompaniji, ali i svim potrošačima. Zahvalan sam kolegama na posvećenosti, trudu i brzoj reakciji te su nam ponovno pokazali da su timski rad i predanost ključni u svakoj situaciji“, izjavio je Zoran Škrobonja, direktor INA MAZIVA.