Besplatna kava za zdravstvene djelatnike, policiju i vatrogasce na Ini i Tifonu

Zagreb, 8. travnja 2020. –  INA i Tifon nastavljaju s kampanjom „Kava za naše heroje“  do 22. travnja, a osim zdravstvenih djelatnika, besplatnom kavom u akciji će se moći poslužiti i drugi heroji koji svakodnevno pomažu našem društvu – policijsko i vatrogasno osoblje.

 INA  i Tifon svjesni su truda kojeg je potrebno uložiti u borbu protiv pandemije koronavirusa Covid-19. Tvrtke to svakodnevno pokazuju  poštivanjem preporuka na maloprodajnim mjestima i ostalim poslovnim lokacijama kako bi se spriječilo širenje bolesti te zaštitilo zdravlje zaposlenika i kupaca. Iz tog razloga INA i Tifon odlučili su produljiti zajedničku kampanju doniranja besplatne kave za zdravstvene djelatnike, koja traje od 24. ožujka, te im priključiti i druge istinske heroje današnjice – policajce i vatrogasce. Izraz je to zahvalnosti na njihovom iznimnoj predanosti svome poslu te nesebičnom doprinosu u vremenu bez presedana kada se naše društvo istovremeno suočava s teškom pandemijom i posljedicama snažnog potresa u Zagrebu.

Zdravstveni djelatnici te policijsko i vatrogasno osoblje će uz predočenje iskaznice ili značke kojom potvrđuju svoj status, odnosno dolaskom u službenoj uniformi, kavu moći preuzimati na odabranim maloprodajnim mjestima Ine i Tifona.

Više informacija o poduzetim mjerama zaštite na maloprodajnim mjestima Ine, kao i njihovim radnim vremenima potražite na internetskim stranicama Ine.

 

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

 

PR

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr