Besplatna kava za zdravstvene djelatnike

  • INA i Tifon zahvaljuju zdravstvenim djelatnicima na predanom radu besplatnom kavom na odabranim maloprodajnim mjestima

Zagreb, 24. ožujka 2020. –  U vrijeme pandemije koronavirusa Covid-19 INA Grupa te Tifon čine sve kako bi osigurali sigurnost opskrbe tržišta i kontinuitet poslovanja. Pri tome kao odgovorne tvrtke slijede sve preporuke kako bi se spriječilo širenja koronavirusa Covid-19 jer nam je zaštita zdravlja naših kupaca i radnika na prvom mjestu. Svjesni truda koji je potrebno uložiti u ovim okolnostima tvrtke posebnu zahvalnost besplatnom kavom žele odati zdravstvenim djelatnicima – istinskim herojima, koji ne mareći za vlastitu sigurnost i često u nemogućim uvjetima pokazuju iznimnu predanost svom pozivu.

INA Grupa će kroz svoje članice besplatnu kavu osigurati i za zdravstvene djelatnike u Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori. U Hrvatskoj će zdravstveni djelatnici, uz predočenje iskaznice kojom potvrđuju svoj status, kavu moći preuzimati na odabranim maloprodajnim mjestima Ine i Tifona od danas, dok akcija na tržištu BiH i Crne Gore kreće sutra, 25. ožujka.

Više informacija o poduzetim mjerama zaštite na maloprodajnim mjestima Ine, kao i njihovim radnim vremenima potražite na internetskim stranicama Ine.

 

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa je članica MOL Grupe.

 PR            

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr