Bolji životni uvjeti vukovarskoj udruzi Golubica uz Inin Zeleni pojas

  • Vukovarska Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ u sklopu Ininog natječaja Zeleni pojas 2015. dobila sredstva za projekt „Poboljšanje životnih uvjeta“
  • U realizaciji projekta sudjelovao i INA Kluba volontera  

Zagreb, 13. svibnja 2016. – Uz Ininu financijsku pomoć te angažman INA Kluba volontera, vukovarska Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ provodi projekt „Poboljšanje životnih uvjeta“ koji je jedan od 15 odabranih u sklopu prošlogodišnjeg Ininog natječaja Zeleni pojas.

Projektom „Poboljšanje životnih uvjeta“ za koji je Udruga Golubica osigurala sredstva preko Zelenog pojasa između ostalog uređuje se okućnica stambenog objekta u kojem Udruga pruža usluge organiziranog stanovanja u dvije stambene zajednice za svoje štićenike – osobe s intelektualnim oštećenjem. Uoči Međunarodnog dana obitelji koji se obilježava 15. svibnja, u realizaciju projekta uključio se i INA klub volontera: Inini volonteri pomogli su u finalizaciji uređenja objekta i okolnih zelenih površina, bojali ogradu i postavljali zaštitnu mrežu te se družili s korisnicima Udruge.

S ciljem širenja svijesti o važnosti očuvanja okoliša, INA je i ove godine nastavila s programom Zeleni pojas. Rok za prijave istekao je 13. svibnja te će stručna komisija i ovoga puta odabrati najbolje, dok će jedan od projekata po prvi put odabrati i fanovi Inine Facebook stranice. Svi detalji dostupni su na stranici www.ina.hr/zelenipojas.
O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 437 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument