Danas počinje 9. Siscia Open Jazz & Blues Festival

  •  Ovogodišnji Siscia Open Jazz & Blues Festival održat će se od 4. do 26. srpnja u Sisku pod pokroviteljstvom Ine

Zagreb, 4. srpnja – Večerašnji nastup Igor Geržina Sax Lounge Ensemble-a svečano će obilježiti otvorenje 9. Siscia Open Jazz & Blues Festivala, koji se i ove godine održava uz podršku Ine.

Ovaj festival međunarodnog karaktera svake godine u Sisku okuplja brojne ljubitelje jazza, swinga i bluesa, a ove godine ponudit će im atraktivne nastupe Igora Geržine, Mire Ungara, Damira Halilića, Vedrana Božića, Ervina Baučića, Branimira Bogunovića Pifa, Damjana Pejčinoskog, Vlatka Stefanovskog, Wawau Adlera i Damira Kukuruzovića u čijim će nastupima publika imati priliku uživati sve do 26. srpnja.

Iz godine u godinu INA prati i podržava sva bitna događanja u Sisku pa smo tako već drugu godinu za redom odlučili podržati jedan ovako nacionalno priznat festival jazza i bluesa“, istaknuo je direktor Rafinerije nafte Sisak, Damir Butković. Organizator Damir Kukuruzović naglasio je kako mu je izuzetno drago da su i ove godine u grad doveli velika i zvučna imena koja će tijekom srpnja svirati na obali Kupe u Sisku, na ovom sada već tradicionalnom festivalu.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument