Dodijeljen i drugi automobil u Ininoj WRC nagradnoj igri!

Zagreb, 12. svibnja 2022. – Danijel Zagorec iz Vidovca dobitnik je osobnog automobila Suzuki S-Cross – posljednje mjesečne nagrade u Ininoj nagradnoj igri. 

Ključeve vrijednog automobila sretnom dobitniku uručio je Inin ambasador i proslavljeni vozač relija Juraj Šebalj na Ininom maloprodajnom mjestu Zagreb-Resnik, a Danijel nije mogao sakriti oduševljenje: „Hvala Ini na nagradi, još uvijek ne vjerujem da sam baš ja bio sretne ruke! U ovoj nagradnoj igri bilo je potrebno natočiti Class Plus gorivo, koje i inače uvijek točim kad stanem na Inu, a sad mi je to donijelo novi automobil.“ Juraj je sretnom dobitniku natočio i prvi spremnik visokokvalitetnim Class Plus gorivom te uz finu kavu iz Fresh Cornera podijelio s njim nekoliko korisnih vozačkih savjeta.

Sretnom dobitniku čestitala je i Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje koja je tom prilikom naglasila: „Uvijek nagrađujemo vjernost naših kupaca, ne samo kroz INA Loyalty program, nego i kroz ovakve nagradne igre. Želimo da im boravak na našem maloprodajnom mjestu bude ugodan i da mogu na jednom mjestu obaviti sve što im treba uz najkvalitetnije proizvode i uslugu. Čestitam sretnom dobitniku!“

Inina nagradna igra „Osvajaj nagrade na svakoj etapi“ bila je zagrijavanje za nedavno održani WRC Croatia Rally 2022 koji je INA ponosno podržala drugu godinu zaredom, a koji se i ove godine vratio na hrvatske ceste i okupio rekordan broj zaljubljenika u oktane. Nagradna igra trajala je na Ininim maloprodajnim mjestima od 28. veljače do 1. svibnja, a prijavilo se više od 85.000 kupaca. Uz dva automobila Suzuki S-Cross podijeljeno je ukupno 34 tjednih nagrada –  škola vožnje Juha Kankkunen Driving Academy, rally taxi vožnje s profesionalnim relijašima i obilazak servisnog parka WRC utrke u Hrvatskoj, prigodni WRC navijački suveniri te 15 INA vrijednosnih kartica u vrijednosti od 1000 ili 2000 kn. Više informacija o nagradnoj igri i ostalim dobitnicima potražite na poveznici.

INA zahvaljuje svima kupcima koji su sudjelovali u ovoj nagradnoj igri! Putujte i dalje bezbrižno uz čistu snagu Ininih Class Plus goriva!

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

PR

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr