Fresh Corner novi je generalni sponzor Rukometnog kluba Zagreb

thumbnail

Zagreb, 12. rujna 2023. – Simboličnim potpisivanjem dresa INA i Tifon najavili su jednogodišnju suradnju s Rukometnim klubom Zagreb. Rukometni velikan u novu sezonu tako ulazi s Fresh Cornerom kao generalnim sponzorom.

Ugodan ambijent Fresh Cornera kupci Ine i Tifona prepoznaju svaki dan, a danas je u jednom takvom, u Upravnoj zgradi Ine u Zagrebu, najavljena sponzorska suradnja Ine i Tifona s najtrofejnijim hrvatskim rukometnim klubom – RK Zagrebom. U lov na nove titule u domaćem prvenstvu te što bolji rezultat u Machineseeker EHF Ligi prvaka rukometaši Zagreba krenut će uz potporu brenda Fresh Corner. Ugovor o sponzorskoj suradnji simbolično su potpisali predsjednica Uprave Ine Zsuzsanna Ortutay, predsjednik Uprave Tifona Siniša Komnenović i direktor Rukometnog kluba Zagreb Vedran Šupuković.

 „INA kao najveća hrvatska kompanija ima želju i čast podržati najuspješnije sportske kolektive, a RK Zagreb kao najtrofejniji hrvatski rukometni klub sinonim je uspjeha. Isto se može primijeniti na Inu i Tifon koji već godinama uspješno razvijaju gastrokoncept Fresh Corner, dokazano prvi izbor kupaca. Rukometašima Zagreba želimo puno sreće i uspjeha, a u Ini će imati najvjernije navijače”,izjavila je ovom prilikom Zsuzsanna Ortutay, predsjednica Uprave Ine.

Predsjednik Uprave Tifona Siniša Komnenović rekao je: „Društveno odgovorno poslovanje važan je segment našeg poslovanja. Svjesni smo važnosti sporta u Hrvatskoj i upravo zbog toga iznimno ponosni što je Tifon, kroz Fresh Corner brend, dio ove suradnje. Zajedno s navijačima diljem zemlje, podržat ćemo rukometaše Zagreba na putu do ostvarenja što boljih rezultata.“

U ime Rukometnog kluba Zagreb okupljenima se obratio direktor kluba Vedran Šupuković koji je istaknuo: „Veliko nam je zadovoljstvo biti ovdje danas s našim novim prijateljima i partnerima. INA i Tifon sinonim su za uspješnost i vrhunski proizvod, a mi se s naše strane trudimo biti isti takav primjer na polju sporta. Vjerujem da će ova suradnja biti plodonosna i na obostrano zadovoljstvo. U ime svih članova našeg sportskog kolektiva iskreno se zahvaljujem ljudima u Ini i Tifonu koji su prepoznali našu vrijednost i koji su nam odlučili pružiti ruku partnerstva i biti vjetar u naša jedra na putu do novih velikih sportskih uspjeha.“

U vrhunskoj Fresh Corner kavi, hot dogu i ostalim zalogajima na predstavljanju suradnje uživali su i rukometaši Zagreba Ivan Čupić, Jakov Gojun, Zvonimir Srna i Luka Lovre Klarica te trener Slavko Goluža. Priliku su iskoristili za najavu predstojeće sezone i utakmice Machineseeker EHF Lige prvaka protiv moćnog Kiela.

Trener Slavko Goluža u ime ekipe zahvalio se novim sponzorima na gostoprimstvu te dodao: „Mi sportaši bavit ćemo se sportskim dijelom ove priče, pa ću i ja tako iskoristiti priliku da najavim veliku utakmicu koja nas čeka u četvrtak u Areni Zagreb. THW Kiel jedna je od najboljih ekipa svijeta, a predvodi ih kapetan Domagoj Duvnjak. Mislim da bi to trebala biti dovoljna pozivnica svim navijačima da nas dođu podržati u četvrtak u Areni, a mojim igračima ovo bi morala biti sva potrebna motivacija. Očekuje nas težak dvoboj, ali mi u našoj Areni uvijek idemo na pobjedu te će tako biti i ovog puta. Vjerujem u svoje dečke i da mogu parirati jednoj od najskupljih ekipa današnjice. Uz pomoć naših novih sponzora te navijača koji će nadam se ispuniti Arenu, sve je moguće.“

Kapetan Jakov Gojun složio s trenerom te dodao:  „Veselim se utakmici u četvrtak. Igrao sam godinama u Bundesligi, znam što znači igrati protiv Zebri sa sjevera Njemačke, ali isto tako znam da i mi u našoj Areni i uz pomoć naših navijača možemo parirati svima. Protekle dvije godine nedostajalo nam je i malo sportske sreće da ostvarimo neke naše ciljeve, ali vjerujem da uz pomoć naših novih sponzora i partnera Ine i Tifona možemo napraviti i taj iskorak. Vjerujem u svoje suigrače i ovim putem pozivam sve ljubitelje rukometa da nas dođu podržati u četvrtak u Areni Zagreb. Uz vašu pomoć sve je moguće.“

INA i Tifon već dugi niz godina uspješno razvijaju gastrokoncept Fresh Corner na svojim maloprodajnim mjestima, a suradnja se sada nastavlja i zajedničkom podrškom rukometašima Zagreba. Uz jake sponzore kao što su INA i Tifon te njihov Fresh Corner sportske ambicije Rukometnog kluba Zagreb zasigurno rastu.

O Fresh Corneru

U sklopu gastrousluge Fresh Corner kupci se mogu okrijepiti u ugodnom ambijentu na čak više od 130 maloprodajnih mjesta Ine i Tifona. Na raspolaganju im je vrhunska Fresh Corner kava, na licu mjesta pripremljeni sendviči i nevjerojatno ukusan hot dog, svježi sokovi i salate, svježe pečeni pekarski proizvodi, sladoledi, ali i topla jela. Kako bi ostao prvi izbor i nezaobilazna destinacija za odmor na putovanju, ponuda Fresh Cornera kontinuirano se obogaćuje i razvija za svakog kupca u pokretu.

Provjerite cjelokupnu bogatu ponudu i lokacije Fresh Cornera na freshcorner.hr!

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te važnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Tvrtku čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji se od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

PR       

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr

O Tifonu

Tifon d.o.o. član je MOL Grupe, sa sjedištem u Zagrebu te na hrvatskom tržištu svoje proizvode i usluge plasira na 50 prodajnih mjesta i Skladištu naftnih derivata Zabok. Tifon zapošljava više od 500  visoko motiviranih djelatnika, koje pomno prati u razvoju njihovih karijera uz stalnu edukaciju.

Tifon, kao najveća mreža benzinskih postaja u Hrvatskoj koja kupcima nudi isključivo goriva s aditivima, planira i nadalje ulagati u vrhunsku kvalitetu svojih prodajnih mjesta, obučavanje osoblja te kreiranje novih ponuda u skladu sa suvremenim trendovima. Tifonova najveća nagrada svakako su zadovoljni kupci.