Growww program doveo 50 novih pripravnika u Inu

  • 50 novih pripravnika danas započinje svoj jednogodišnji staž u INA Grupi
  • Novi članovi Ininog tima odabrani između više od tisuću prijavljenih kandidata
  • Strukturirani pripravnički program Growww nudi jedinstvenu priliku za stjecanje početnog radnog iskustva

Zagreb, 1. rujna 2014.– Potpisivanjem ugovora o radu danas je svoj jednogodišnji pripravnički staž u INA Grupi započelo 50 pripravnika zaposlenih kroz program Growww 2014. Svi zaposleni, baš kao i proteklih godina, najbolji su među prijavljenim kandidatima iz područja naftnog rudarstva i geologije, kemijskog inženjerstva, strojarstva, elektrotehnike i društvenih znanosti.

Novopridošlim pripravnicima, koji  će svoje početno radno iskustvo stjecati u Ini te tvrtkama INA Grupe, dobrodošlicu je zaželio g. Tvrtko Perković, Inin izvršni direktor za Korporativni centar. „Kao peta generacija Growww programa, danas postajete članovi Ininog tima profesionalaca koji su svojim predanim radom osigurali da i 50 godina nakon svog osnutka INA i dalje zasluženo nosi titulu predvodnika hrvatskog gospodarstva. Takva kompanija zasigurno je idealno mjesto za stjecanje radnog iskustva,u što ćete se i sami uvjeriti u danima i mjesecima koji su pred vama. Vidjet ćete i iskusiti trud koji je potreban kako bi jedna kompanija u današnje vrijeme ulagala dvije milijarde kuna u nove projekte na godišnjoj razini, primjenjivala najmodernije metode u proizvodnji nafte i plina, opskrbljivala domaće i regionalno tržište gorivima najviše kvalitete te uspješno upravljala najvećom maloprodajnom mrežom u zemlji, koju dnevno u prosjeku posjeti više od 180.000 kupaca“, rekao je novim kolegama g. Perković u svom pozdravnom govoru.

Pripravnici su odabrani između više od tisuću prijavljenih kandidata složenim selekcijskim postupkom, a za vrijeme trajanja staža pred njih će biti postavljeni izazovni poslovni ciljevi koje će postizati uz vodstvo mentora. Osim toga, svi pripravnici će proći detaljnu poslovnu edukaciju te upoznati Inina postrojenja, dok će se njihov rad i učinkovitost nadgledati i ocjenjivati.

INA se na pokretanje Growww programa odlučila 2010. godine, vođena uvjerenjem kako su obrazovani, talentirani i motivirani zaposlenici ključ uspjeha za nove poslovne izazove. Svi dosadašnji Growww natječaji u Ini doživjeli su veliki uspjeh, s više tisuća prijava, a INA je dosad putem ovog jedinstvenog programa u Hrvatskoj zaposlila više od 400 visokoobrazovanih mladih talenata.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 449 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument