Hrvatske odbojkašice družile se s navijačima na Ininom maloprodajnom mjestu

  • Ženska seniorska reprezentacija sudjeluje u kvalifikacijama za 2017 FIBV World Grand Prix
  • INA nastavila suradnju s Hrvatskim odbojkaškim savezom

Varaždin, 20. srpnja 2017. – Ponajbolje hrvatske odbojkašice odradile su zagrijavanje za važne utakmice koje im predstoje na Ininom maloprodajnom mjestu u Varaždinu. Reprezentativke predvođene Samantom Fabris, Rene Sain i Katarinom Luketić družile su se s Ininim kupcima i navijačima te ih darivale ulaznicama za predstojeće okršaje s odbojkašicama Argentine, Bugarske i Portorika. Uz kartu više, potražnja je bila i za nezaobilaznim fotografiranjem s atraktivnim sportašicama koje će svoje iduće utakmice igrati u Varaždinu od 21. do 23. srpnja, u okviru treće runde kvalifikacija 2017 FIVB Grand Prixa.

Potporu u nastojanjima da ostvare što bolje sportske rezultate u narednom razdoblju Hrvatskoj je odbojci dala INA koja je od svog osnutka tradicionalni partner sporta: amatera i profesionalaca, onih koji tek čine svoje prve sportske korake, ali i etabliranih manifestacija i ostvarenih sportaša. Stoga je u 2017. godini nastavila suradnju s Hrvatskim odbojkaškim savezom.

Fotogaleriju druženja atraktivnih odbojkašica s navijačima i Ininim kupcima možete preuzeti ovdje.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 495 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument