INA donirala kombi vozilo udruzi „Ljubav na djelu“

  • Udruga okuplja oboljelu djecu i njihove roditelje
  • S obzirom da većina članova živi izvan Zagreba, prijevozno sredstvo olakšat će rad udruge

Zagreb, 9. listopada 2014. – INA je danas predala ključeve kombi vozila predsjednici udruge oboljele djece i njihovih roditelja „Ljubav na djelu“.

Obraćajući se prisutnima u ime Ine, Davor Mayer, član Uprave, izjavio je „INA se od samih početka vodi načelima društveno odgovornog poslovanja i u skladu s tom filozofijom posebnu pažnju posvećuje djeci i mladima, pogotovo njihovim najugroženijim kategorijama. Stoga nas raduje svaka mogućnost pružanja podrške udrugama kao što je ‘Ljubav na djelu’. Vjerujem da će kombi čije ključeve predajem predsjednici Udruge olakšati njihov svakodnevan rad i omogućiti im lakše provođenje svih budućih aktivnosti kojima će poboljšavati kvalitetu života članova“.

Udruga “Ljubav na djelu” okuplja djecu oboljelu od malignih bolesti i njihove roditelje kako bi im pružili pomoć i potporu. S tim ciljem pokrenuli su mnoge projekte, kao što su help desk za roditelje, Mali zbor Marije i Ivane Husar i Moja školica. S obzirom da većina članova živi izvan Zagreba osiguravanje dodatnog prijevoznog sredstva olakšat će rad udruge.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 449 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument